ροή ειδήσεων

Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Η ανατριχιαστική μήνυση της πρώην συζύγου του 40χρονου



Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της δολοφονίας της 31χρονης από τον πρώην σύντροφό της, πολλές ανατριχιαστικές ιστορίες έχουν έρθει στο «φως» για το παρελθόν του 40χρονου δράστη και αυτόχειρα.


Η γυναικοκτονία της Ντόρας έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία της Ρόδου αλλά και όλη τη χώρα.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της δολοφονίας της 31χρονης από τον πρώην σύντροφό της, πολλές ανατριχιαστικές ιστορίες έχουν έρθει στο «φως» για το παρελθόν του 40χρονου δράστη και αυτόχειρα.

Η ανατριχιαστική μήνυση της πρώην συζύγου του 40χρονου

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το Star, η πρώην σύζυγος του δολοφόνου της Ντόρας ήταν η πρώτη γυναίκα που τον μήνυσε για την κακοποιητική του συμπεριφορά.

Η γυναίκα και ο 40χρονος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 26 Αυγούστου του 2011. Τα προβλήματα όπως αναφέρει στη μήνυση σας παρουσιάστηκαν από την αρχή, καθώς η ίδια περιγράφει πως σε κάθε διαφωνία ο πρώην σύζυγός της έσπαγε ότι έβρισκε μπροστά του, την έβριζε και την χτυπούσε. Ο Γολγοθάς της ξεκίνησε όταν εκείνος βγήκε από το νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του στο μάτι.

«Στις 5 προς 6 Ιουλίου του 2013 στις 00:40 π.μ. ήρθε στην οικία μου και με την απειλή όπλου με απήγαγε, παρά τη θέλησή μου, με έβαλε να οδηγώ το αυτοκίνητό μου και βρισκόταν στο πίσω κάθισμα με την κάννη του όπλου να με σημαδεύει και με κράτησε ως τις 07:00 το πρωί. Αφού πρώτα με σημάδευε επί ώρες με το όπλο, αφού με χτύπησε στο πρόσωπο και αφού με υποχρέωσε, για να με αφήσει και να μην μου κάνει κακό, να πάμε να κοιμηθούμε σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι Ρόδου. Ήμουν εξουθενωμένη φοβισμένη και ζαλισμένη από την απρόκλητη βία του αντιδίκου» δηλώνει η πρώην σύζυγος του 40χρονου στη μήνυσή του εις βάρος του.

Στις 5 Ιουλίου του 2013 το ζευγάρι χώρισε και ο 40χρονος έφυγε από το σπίτι. Ωστόσο, συνέχισε να απειλεί την πρώην σύζυγό του καλώντας τη καθημερινά στο κινητό της τηλέφωνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, της έλεγε ότι αν δεν επανασυνδεθούν θα της κάνει κακό και στη συνέχεια θα αυτοκτονήσει. Δεκαπέντε ημέρες μετά τον χωρισμό τους, ο άντρας την επισκέφτηκε στη δουλειά της.
«Με εκβίαζε πως θα δημοσιεύσει φωτογραφίες με ιδιωτικές στιγμές μου»

«Στις 20 Ιουνίου του 2013, όταν σχόλασα από την εργασία μου στις 21:00 μόλις μπήκα στο αυτοκίνητό μου εισέβαλε βίαια χωρίς να το αντιληφθώ στη θέση του συνοδηγού και με υποχρέωσε να ξεκινήσω το όχημα απειλώντας εκ νέου πως αν δεν επανασυνδεθούμε θα αυτοκτονήσει και υποχρεώνοντας με επί σαράντα πέντε λεπτά να περιφερόμαστε με το όχημα. Κατάφερα να τον πείσω ότι πρέπει να με αφήσει και να πάει σπίτι του (τον άφησα στην οικία των γονέων του παραπονούμενη προς αυτούς) και εκείνος μου απέστειλε γραπτό απειλητικό μήνυμα εκβιάζοντας με πως αν δεν επανασυνδεθούμε θα δημοσιεύσει στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και στο ίντερνετ φωτογραφίες με προσωπικές ιδιωτικές στιγμές μου» δηλώνει η πρώην σύζυγος του δράστη.

Σύμφωνα με τη μήνυση της πρώην συζύγου του, ο 40χρονος δε σταματούσε να την ενοχλεί, αφού έφτασε στο σημείο να σκαρφαλώνει σε μάντρες προκειμένου να την πλησιάσει και να την απαγάγει.
«Τσόκαρο, δειλή, τρελή»

Οι περιγραφές της γυναίκας ανατριχιάζουν: «Από τα τέλη του Απριλίου του 2013 και έπειτα ο αντίδικος και ενώ ήταν σε ανάρρωση και όδευε καλύτερα η υγεία του άρχισε πάλι να με εξυβρίζει. ‘Τσόκαρο, δειλή’ με αποκαλούσε , ‘τρελή’ και να με χτυπάει με το χέρι του στα πόδια, ενώ μία φορά παραλίγο να με πνίξει πιάνοντας με από τον λαιμό και σφίγγοντας με με όλη του τη δύναμη και όλα αυτά χωρίς λόγο ουσιαστικά, απειλώντας με ότι αν πάθει κάτι στο μάτι του θα με σκοτώσει».

Η πρώην σύζυγος του δολοφόνου της 31χρονης Δώρας, όπως αναφέρεται στη μήνυση της, ζούσε σε καθεστώς πανικού, φόβου και δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει μόνη της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 40χρονος για τα επεισόδια με την πρώην σύζυγο του καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση.

tanea


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *