ροή ειδήσεων

Η Ρόδος στον χάρτη των πιο σημαντικών προορισμών για θαλάσσια σπορ ανά τον πλανήτη



Για πρώτη φορά στο νησί το Πανευρωπαϊκό τουρνουά windsurfing


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, για πρώτη φορά στη Ρόδο, το Πανευρωπαϊκό τουρνουά windsurfing “European Freestyle Pro Tour – Theologos 2021”, στην παραλία του Θεολόγου, από τις 8-12 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή 45 αθλητών και αθλητριών από 17 χώρες, υπό την Αιγίδα και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.



Σύμφωνα με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφέρειας, κ. Νίκο Νικολή: «Οι αγώνες κέρδισαν τις εντυπώσεις των κριτών αλλά και των περίπου 50.000 θεατών, που παρακολουθούσαν σε ζωντανή αναμετάδοση, μέσω διεθνών και online δικτύων, λάτρεις της ιστιοσανίδας, οι οποίοι επιθυμούν πια να βρεθούν στο νησί μας για να απολαύσουν τους ασταμάτητους βόρειους ανέμους του».

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον επικεφαλής της διοργάνωσης, κ. Tobias Gottfried, στην οργανωτική επιτροπή του Πανευρωπαϊκού European Freestyle Pro Tour – Theologos 2021 και στον αθλητικό σύλλογο «Δαμάγητος» Θεολόγου, οι οποίοι με πολλή δουλειά κατάφεραν να ανεβάσουν τη Ρόδο στη λίστα με τους πιο σημαντικούς προορισμούς για θαλάσσια σπορ ανά τον πλανήτη.

Συγχαρητήρια αξίζουν και σε δύο αθλητές από το Νότιο Αιγαίο, τον έφηβο Lennart Neubauerο, μόνιμο κάτοικος Νάξου, με καταγωγή από την Αυστρία, ο οποίος αγωνίστηκε με τα ελληνικά χρώματα ως κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία του και τον Ροδίτη Μανώλη Χρυσόπουλο, ο οποίος κατατάχθηκε στην 17η θέση, μια θέση εξαιρετικά καλή σε μία τέτοια μεγάλη διοργάνωση με τόσο έμπειρους surfers.

«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει έμπρακτα τις δράσεις του αθλητισμού και ειδικά εκείνες που προσελκύουν αθλητές – επισκέπτες από όλο τον πλανήτη στα νησιά μας. Από την πρώτη στιγμή, αυτή η Περιφερειακή Αρχή, με μπροστάρη τον Περιφερειάρχη μας Γιώργο Χατζημάρκο, έχει δουλέψει σκληρά για να μπουν τα νησιά μας για τα καλά στον χάρτη των παγκόσμιων αθλητικών οργανώσεων», δήλωσε σχετικά ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας, Νίκος Νικολής.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *