Ιστορίες από τον μεσαίωνα στη Ρόδο


Στη Ρόδο θα διοργανωθεί από την 1 έως 10 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εκδήλωση με τίτλο: «Ιστορίες από τον μεσαίωνα».

Σκοπός της εν λόγω ενέργειας είναι η στήριξη και ανάπτυξη των τεχνών καθώς και η προώθηση των τοπικών καλλιτεχνικών ομάδων. Επίσης, η εν λόγω δράση συνδράμει και στην προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού, ο οποίος εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της ήπιας τουριστικής ανάπτυξης, με σεβασμό στο περιβάλλον και τη φέρουσα ικανότητα των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.

Ο σύλλογος «Μεσαιωνικό Ρόδο» συνεργάζεται με αξιόλογους καλλιτέχνες του νησιού για τη δημιουργία δύο παραστάσεων εμπνευσμένων από μεσαιωνικές ιστορίες αλλά και την οργάνωση συναυλίας Παραδοσιακής Μεσαιωνικής Μουσικής του κόσμου, στο υπαίθριο θεατράκι που βρίσκεται παρακείμενα του Ξενώνα της Αγ. Αικατερίνης. Παράλληλα με τις παραστάσεις, στον ξενώνα της Αγίας Αικατερίνης θα φιλοξενείται η ομότιτλη θεματική έκθεση φωτογραφίας: Το Παραμύθι της ΡοδοΔαφνούσας, στο εσωτερικό του Ξενώνα Αγ. Αικατερίνης ή στον ημιυπαίθριο χώρο.

tornosnews

Σχόλια

εγγραφή

Get new posts by email:

Διαβάστε τα τελευταία Τοπικά Νέα στα Δωδεκάνησα!

Ακολουθήστε τα
Παράπονα Ρόδου στο Google News για άμεση ενημέρωση!

παράπονα Ρόδου

δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *