ροή ειδήσεων

Θρήνος και σπαραγμός από τη μικρή αδερφή της Ντόρας – Τι έγραψε στο γράμμα αποχαιρετισμού (video)



«Ντόρα μου να ξέρεις ποτέ δε θα σου πω αντίο...»


Με ένα σπαρακτικό γράμμα αποχαιρετά την Ντόρα Ζαχαριά η μικρή αδερφή της, Έφη. Οι ανέμελες στιγμές τους στην Κάλυμνο, όπου είχαν πάει πέρυσι για διακοπές με χαμόγελα και τραγούδια, έρχονται ξανά και ξανά στο μυαλό της…

Το γράμμα έφερε στο φως ο ΑΝΤ1: «Μια ζωή ήμουν προσκολλημένη πάνω σου. Δεν υπήρχε στιγμή που να σε άφηνα μόνη σου. Όπου πήγαινες ήμουν από πίσω σου και γελούσες φωνάζοντας με “κολαούζο”. Κάθε φορά που ήθελα να πάρω ένα ρούχο σου τσακωνόμασταν σαν αδερφές και εμείς. Θυμάμαι που σου έφτιαχνα τα μαλλιά κάθε φορά που ήθελες να πας κάπου. Αυτές οι πλεξούδες που τόσο πολύ σου άρεσαν … Μια ζωή με προστάτευες, μου έδινες συμβουλές, ήσουν το στήριγμα μου. Ήσουν η μεγάλη μου αδερφή και αυτό τα λέει όλα. Ντόρα μου να ξέρεις ποτέ δε θα σου πω αντίο, θα υπάρχεις μέσα μου, σε κάθε βήμα μου. Ξέρω ότι θα με προστατεύεις για πάντα! Μια ζωή άλλωστε αυτό έκανες! Σου είμαι ευγνώμων για ότι έκανες για εμένα. Όσους ανθρώπους και να έχω δίπλα μου, κανένας δεν μπορεί να καλύψει το κενό της απουσίας σου. Γιατί είσαι οικογένεια, η κολλητή μου, το σπίτι μου, η δύναμή μου!»


Η Έφη Ζαχαριά περιγράφει την αδερφή της ως ένα κορίτσι ελεύθερο, πάντα χαμογελαστό, ως την ψυχή της παρέας, που της έλεγε πάντα να είναι ελεύθερη και να μην φοβάται κανέναν.

Η προανάκριση για την ολοκλήρωση της δικογραφίας για το στυγνό έγκλημα συνεχίζεται και η Αστυνομία συγκεντρώνει στοιχεία για το βίαιο παρελθόν του δράστη, ο οποίος εκτέλεσε εν ψυχρώ την 32χρονη Ντόρα στη Ρόδο.

newsbreak


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *