ροή ειδήσεων

Tο πρώτο σχολείο πανελλαδικά με «έξυπνο φωτισμό»



Τα φωτιστικά σώματα είναι εξοπλισμένα με ειδικούς αισθητήρες, που μετρούν την ποσότητα του φωτός και αυτορυθμίζονται κατάλληλα


Πρόγραμμα για την αναβάθμιση όλων των σχολείων «τρέχει» ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, που απέκτησε το πρώτο σχολείο πανελλαδικά με «έξυπνο φωτισμό».

Πρόκειται για το 1ο Γενικό Λύκειο Αγίων Αναργύρων, το οποίο φιλοξενεί και Εσπερινό σχολείο. Το πρόγραμμα υλοποιείται πιλοτικά προς το παρών και χρησιμοποιεί όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα ηλεκτροφωτισμού.

Με αυτό τον τρόπο αναβαθμίζεται η ποιότητα του φωτός και η φωτεινότητα μέσα στις σχολικές αίθουσες. Τα φωτιστικά σώματα είναι εξοπλισμένα με ειδικούς αισθητήρες, που μετρούν την ποσότητα του φωτός και αυτορυθμίζονται κατάλληλα, μειώνοντας το αίσθημα κόπωσης στα μάτια των μαθητών.

Με τη χρήση δε εξελιγμένων «έξυπνων» λαμπτήρων LED στους κοινόχρηστους χώρους με ανιχνευτές κίνησης, αυξάνεται η φωτεινότητα και άρα η ασφάλεια. Ταυτόχρονα η χρήση ανθεκτικότερων υλικών εξασφαλίζει τη μέγιστη αντοχή στον χρόνο, μειώνοντας την κατανάλωση ρεύματος, που μπορεί να φτάσει το 60%.

newsbreak

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *