ροή ειδήσεων

Καταστρέφουν την Φιλέρημο για να φτιάξουν εργοστάσιο. Δεν αντιδρά κανείς γιατί;



Φίλοι της Φιλερήμου

Σήμερα το πρωί ξεκίνησε η αρχή του τέλους για την περιοχή στους πρόποδες Φιλερήμου αφού μετά τις χωματουργικές εργασίες ξεκίνησαν και εργασίες με μη ανσστρέψιμο αποτέλεσμα δηλαδή τη στρώση με μπετόν της ήδη διαμορφωμένης επιφάνειας για την κατασκευή και εγκατάσταση Βιοτεχνίας επεξεργασίας ψαριών καρκινοειδών και μαλακίων, κατασκευής πλαστικών ειδών συσκευασίας – πλυντήριο βιομηχανικού τύπου, παραγωγή μη βρώσιμου πάγου σε ένα μεταλλικό κτίριο με επιφάνεια στο έδαφος 976 τετρ. μέτρα και όγκου 5000 κυβικών ακριβώς στους πρόποδες της Φιλερήμου.



Οι κάτοικοι της περιοχή είχαν αντιδράσει προσφεύγοντας στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ακύρωση των αδειοδοτήσεων από Δήμο και Περιφέρεια και αντιδρούν σε διάφορους φορείς εδώ και μήνες χωρίς αποτέλεσμα με το θέμα να καλύπτεται μέσα σε ένα πέπλο σιωπής και συγκάλυψης.



Σήμερα και ενώ εκκρεμεί απόφαση του δικαστηρίου ξεκίνησε η πρώτη φάση της αρχής της καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος μιας περιοχής που είναι η μοναδική είσοδος για τον αρχαιολογικό χώρο της Φιλερήμου στον οποίο εφάπτεται, μιας περιοχής που έχει χαρακτηριστεί μεγάλου φυσικού κάλλους με μια δραστηριότητα που θα έχει καταστροφικές συνέπειες σε όλα τα επίπεδα από την οπτική αλλοίωση και κακοποίηση του τοπίου μέχρι και την υποβάθμιση όλης της ευρύτερης περιοχής από ένα προϊόν του οποίου οι δυσάρεστες οσμές από την επεξεργασία και τα απόβλητα δεν μπορούν να περιοριστούν και θα διαχέονται παντού σε κατοίκους και επισκέπτες.



Η εγκατάσταση και λειτουργία αυτής της βιοτεχνίας θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, αφού η περιοχή από πάρκο φυσικού κάλλους θα μετατραπεί σιγά-σιγά σε βιομηχανικό πάρκο. Στην επιτύμβια πλάκα της περιοχής που θα πρέπει να αναρτηθεί, θα πρέπει να υπάρχει μεγάλος χώρος για την αναγραφή των ονομάτων όλων αυτών, που είτε με την υπογραφή τους είτε με τη σιωπή τους βοήθησαν για το θάνατο της περιοχής…

protiekdosi.news

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *