ροή ειδήσεων

Κως: Μαθητής κατέληξε στο νοσοκομείο με ελαφρά αμνησία έπειτα από επίθεση από συμμαθητές του



Στο νοσοκομείο κατέληξε ένα παιδί στην Κω έπειτα από bullying από συμμαθητές του

Σύμφωνα με καταγγελία των γονέων του μαθητή στην Κω, ο δράστης του περιστατικού με θύμα τον γιο τους, δημιουργεί συχνά προβλήματα στο σχολείο

Στο νοσοκομείο με ελαφρά αμνησία κατέληξε ένας μαθητής στο Λύκειο Αντιμάχειας στην Κω, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από συμμαθητές του.

Σύμφωνα με καταγγελία των γονέων του μαθητή στο «Βήμα της Κω», ο δράστης του περιστατικού με θύμα τον γιο τους, δημιουργεί συχνά προβλήματα στο σχολείο, με αποτέλεσμα να φοβούνται τα παιδιά να πάνε στο σχολείο τους, αλλά και οι γονείς να ανησυχούν μη συμβεί κάτι σοβαρότερο.


Για το bullying που υπέστη ο μαθητής έχουν ενημερωθεί τόσο ο Διευθυντής του σχολείου όσο και η Αστυνομία.

Σε επικοινωνία του τοπικού σάιτ με τον Διευθυντή του Λυκείου Αντιμάχειας, ο κ. Σημαντηράκης ανέφερε ότι είναι γνώστης του συγκεκριμένου περιστατικού, καθώς έχει γίνει επίσημη καταγγελία και ότι περιμένει να επιστρέψει στο σχολείο ο φερόμενος ως δράστης για να απολογηθεί και να υποστεί τις ανάλογες συνέπειες. Ο Διευθυντής πάντως αρνήθηκε τις καταγγελίες ότι ο δράστης έχει εμπλακεί και σε άλλα περιστατικά, τονίζοντας ότι όποιος σηκώνει χέρι σε μαθητές θα φεύγει από το σχολείο.

Η πλευρά του μαθητή που κατηγορείται για το νέο περιστατικό bullying δήλωσε ότι το παιδί μπήκε στη μέση για να σταματήσει έναν καβγά που είχε προηγηθεί ανάμεσα στο παιδί που χτύπησε και σε ένα μικρότερο μαθητή. Υποστηρίζουν ότι προσπάθησε να σταματήσει τον καβγά και να προστατεύσει το μικρότερο μαθητή και όταν είδε ότι ο άλλος μαθητής ερχόταν προς τα πάνω του, φοβήθηκε και τον χτύπησε μία φορά για να αμυνθεί, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να χτυπήσει. Μάλιστα, ισχυρίζονται ότι υπάρχουν και μάρτυρες στο περιστατικό, που μπορούν να επιβεβαιώσουν τα όσα λέει το παιδί.

Πηγή: «Βήμα της Κω»

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *