ροή ειδήσεων

Ανακοινώνονται νέα μέτρα φωτιά με rapid test σε σούπερ μάρκετ, μπλόκο σε κομμωτήρια και click away




Έρχονται νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους τα οποία θα είναι αρκετά σκληρά και θα στοχεύουν στην προστασία όλων. Στο τραπέζι rapid test και στα σούπερ μάρκετ, ενώ έρχεται και η υποχρεωτική χρήση διπλής μάσκας στα ΜΜΜ, μένει να επιβεβαιωθεί η είδηση.


Συγκεκριμένα στόχος της κυβέρνησης είναι να προστατέψει και τους ανεμβολίαστους πολίτες, οι οποίοι παρά τον αυξημένο αριθμό των κρουσμάτων, των νεκρών και των διασωληνωμένων, επιμένουν σθεναρά να μην εμβολιάζονται.


Τα νέα μέτρα θα αφορούν -όπως και τα τωρινά- μόνο τους ανεμβολίαστους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι ανεμβολίαστοι να μπαίνουν στα σούπερ μάρκετ μόνο με την επίδειξη αρνητικού rapid test -που μέχρι σήμερα εισέρχονται «ελεύθερα»-, ενώ θα «αποκλειστούν» και από το λιανεμπόριο και θα κάνουν τις αγορές τους μόνο με click away.

Επιπλέον δεν αργεί να έρθει η χρήση υποχρεωτικής διπλής μάσκας στα ΜΜΜ, καθώς η πρόταση των ειδικών είναι μάλιστα η μία από τις δύο να είναι FFP ή N95.

Παράλληλα εξετάζεται ο αποκλεισμός των ανεμβολίαστων και στα κομμωτήρια και σε λοιπές υπηρεσίες -μέχρι σήμερα είναι με την επίδειξη αρνητικού rapid test-, καθώς λόγω των συνθηκών της συγκεκριμένης εξυπηρέτησης είναι αρκετά στενή η επαφή με τον πελάτη.

Εφόσον, δοθεί το πράσινο φως τα μέτρα θα εφαρμοστούν από το προσεχές Σάββατο, δηλαδή μια μέρα μετά τη Black Friday.

Κρίνεται από πολλά μέλη της Επιτροπής σκόπιμο τα μέτρα να είναι άμεσα και στοχευμένα έτσι ώστε η κατάσταση τόσο στο «μέτωπο» των κρουσμάτων όσο σε αυτό του ΕΣΥ να έχει ομαλοποιηθεί μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων, που αποτελεί και το μεγάλο crash test.

dikaiologitika

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/11/21 10:14

    Καντε το συμμοριτες της κυβερνησης.Μονο που μετα θα πρεπει να εχετε ενα αστυνομικο τμημα για να φυλαει το καθε σουπερ μαρκετ για να μην το σπασει ο κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/11/21 20:28

      Ο κλασσικός μαλακας που τα βάζει με τους υπαλλήλους, δεν πας να κατεβάσεις καμία φωτογραφία της τουνης να τραβήξεις μαλακια;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/11/21 12:20

    ρε καραγκιοζιδες δηλαδή μας κοροιδευτε ισχύουν τα rapid για την δουλειά αλλά δεν ισχύουν στα υπόλοιπα. Στα αρχιδια μου θα παραγγείλω σπίτι να μου τα φέρνουν κ για όλα υπάρχει λύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/11/21 14:37

    Στα π#π@ρι@μου ούτως ή άλλως κάνουμε για την δουλειά δεν είναι δύσκολο να συνδυάσουμε δουλειά μάρκετ υπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/11/21 14:44

    Αυτήν τη ν καραμέλα 🍬 να μας προστατεύσει εγώ προσωπικά κόλλησα από εμβολιασμένο αν και το πέρασα πιο ελαφριά από αυτόν . Παρόλα που από 3Δεκ θα ενεργοποιηθεί το πιστοποιητικό νόσησης θα συνεχίσω τα ραπίντ για καλό τον συνάνθρωπο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/11/21 15:52

    ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΑΡΤΙΟ ΜΕ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ , ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/11/21 16:30

    ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΣ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/11/21 17:58

    ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ. ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΤΛ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΩΝ "ΤΗΛΕ-ΕΙΔΙΚΩΝ". ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΤΕ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΝ ΕΓΧΩΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ. ΜΕ ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ Ε; ΛΙΓΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *