ροή ειδήσεων

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Η 24ΧΡΟΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ!

“ΒΟΗΘΕΙΑ” ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ. Ο ΡΟΛΟΣ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ Γ. ΔΑΥΙΔ – ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖΚαθώς τα πράγματα πήραν άλλη τροπή και μετά από το συνεχιζόμενο τσουνάμι των αποκαλύψεων εκεί που νόμιζαν ότι θα τη γλιτώσουν σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους εμπλεκόμενους στον βιασμό στης 24χρονης Γεωργίας Μπίκα -και οι οποίοι έχουν κληθεί για σήμερα να καταθέσουν ως ύποπτοι από τις εισαγγελικές αρχές- έχουν βάλει μπροστά τα “μεγάλα μέσα” σε μια προσπάθεια τουλάχιστον να πέσουν στα …μαλακά. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν συγκεκριμένα ότι οι οικογένειές τους έχουν απευθυνθεί και έχουν ζητήσει “βοήθεια” και από το εξωτερικό. Μέχρι και από την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ!!

Και γιατί από τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ; Διότι υπάρχει άμεση σχέση και επαφή καθώς ο “πατριάρχης” της έτερης οικογένειας που συνδέεται με τον πολυεθνικό όμιλο της Coca Cola, ο Γεώργιος Δαυίδ, είναι μέλος της Λέσχης που μέσα από τα σκοτάδια και τις κλειστές και απόμακρες συνεδριάσεις καθορίζει εδώ και δεκαετίες τις παγκόσμιες εξελίξεις και επιλέγει τα πιόνια που γίνονται κατά διαστήματα πρωθυπουργοί και αρχηγοί κρατών. Και μάλιστα όχι ένα από τα απλά, τυχαία ή και …περιστασιακά μέλη αλλά συμπεριλαμβάνεται στον ηγετικό πυρήνα και έχει μεταξύ άλλων και την ιδιότητα του εκπροσώπου της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ για την Ελλάδα. Με άλλα λόγια δηλαδή είναι ο τοποτηρητής της σκοτεινής αυτής Λέσχης του χρήματος και της μαύρης εξουσίας για τη χώρα μας. Ο,τι έχει να κάνει για την Ελλάδα περνά μέσα από αυτόν. Και αυτός είναι που επηρεάζει και κανονίζει, με προτάσεις και εισηγήσεις, ποιοι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες της ελληνικής ελίτ θα προσκληθούν από την Λέσχη στις συνεδριάσεις της , που γίνονται κάθε χρόνο, για να “αξιολογηθούν” αν είναι κατάλληλοι για να γίνουν οι υπηρέτες και τα εκτελεστικά όργανα των ξένων στην πατρίδα μας. Είναι ο άνθρωπος – κλειδί για τις υποθέσεις της Λέσχης στην Ελλάδα και από αυτή την πολύ ουσιαστική πλευρά είναι ανώτερος ακόμη και από τον Κούλη Μητσοτάκη που είναι μέχρι νεοτέρας ο εκτελών ρόλο πρωθυπουργού στην αποικία που την λένε Ελλάδα. Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο ίδιος ο Κούλης που “προσκλήθηκε” στη συνεδρίαση της Λέσχης λίγο πριν χριστεί πρωθυπουργός, αυτό εν πολλοίς το …χρωστάει στον Γ. Δαυίδ. Χωρίς το δικό του “πράσινο φως” δεν θα γινόταν τόσο εύκολα δεκτός…Ως ισόβιο μέλος της ο Γιώργος Δαυίδ παίρνει μέρος και στις ετήσιες συνεδριάσεις της “συνοδεύοντας” όσους κάθε φορά προτείνει να συμμετάσχουν από ελληνικής πλευράς. Τώρα τα πράγματα ήρθαν έτσι που άλλαξαν οι ρόλοι. Οι οικογένειες των εμπλεκομένων γόνων πίστευαν μέχρι προχθές ότι έχουν “καθαρίσει” με την υπόθεση. Δεν υπολόγιζαν ότι θα έρθουν όλα τούμπα και ότι τα βλαστάρια τους είναι αντιμέτωπα με τον κίνδυνο της προφυλάκισης και μάλιστα για αδικήματα για τα οποία προβλέπονται ακόμη και ισόβια.

Η πραγματικότητα επίσης είναι ότι σχεδόν όλο αυτό το 20ημερο η κυβέρνηση του Κούλη, τα όργανά της και τα εξαχρειωμένα συστημικά μέσα ενημέρωσης προσέφεραν και με το παραπάνω τις υπηρεσίες τους στους ισχυρούς των οικογενειών Λεβέντη και Δαυίδ αφού λίγο έλειψε να βρεθεί …κατηγορούμενη η 24χρονη Γεωργία και όχι οι γόνοι τους. Με την τροπή που έχουν πάρει τώρα οι εξελίξεις βέβαια το πόσο και πώς αυτή η σάπια κυβέρνηση μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Γι αυτό και το SOS των τελευταίων ωρών προς τα “μεγάλα κεφάλια” της Λέσχης στο εξωτερικό για να “κάνουν ο,τι μπορούν”ώστε να πέσουν όσο γίνεται πιο πολύ στα μαλακά οι κατηγορούμενοι…

—————————— ———-

Ο Κ. Μητσοτάκης είχε πάρει μέρος στη συνεδρίαση της Λέσχης το 2018, τη χρονιά δηλαδή που φαινόταν καθαρά ότι οδεύει λόγω της κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία και χρειαζόταν οπωσδήποτε να έχει την “ευλογία” και τη “στήριξη” Επρόκειτο για την 66η συνάντηση των μελών της λέσχης Μπίλντερμπεργκ που έγινε στο Τορίνο της Ιταλίας από τις 7 μέχρι 10 Ιουνίου και σε αυτό πήραν μέρος 131 “προσωπικότητες” του πολιτικού, επιχειρηματικού, ακαδημαϊκού και οικονομικού χώρου, αλλά και δημοσιογράφοι από 23 χώρες. Από την Ελλάδα εκτός από τον Κούλη προσκεκλημένος ήταν και ο CEO του εταιρείας Τιτάν, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος ενώ τα βασικά θέματα που κατά την επίσημη λίστα0 απασχόλησαν τη σύνοδο ήταν μεταξύ άλλων ο λαϊκισμός στην Ευρώπη, η πρόκληση της ανισότητας, το μέλλον της εργασίας, η τεχνητή νοημοσύνη, οι ΗΠΑ στο ενδιάμεσο της θητείας Τραμπ, το ελεύθερο εμπόριο, η αμερικανική ηγεσία, η Ρωσία και η κβαντική υπολογιστών.

—————————— –

Ο Γεώργιος Δαυίδ είναι ανιψιός του Αναστάσιου Λεβέντη, “γενάρχη” της οικογένειας Λεβέντη γόνοι της οποίας είναι οι δύο εμπλεκόμενοι νεαροί στον βιασμό της 24χρονης. Οι δύο τους είναι παιδιά του Γιώργου Λεβέντη που πέθανε το 2017 και ήταν επίσης ανιψιός του ιδρυτή της επιχειρηματικής αυτοκρατορίας Αναστάσιου Λεβέντη. Η αδελφή του Αναστάσιου Λεβέντη είχε παντρευτεί τον Αλκιβιάδη Δαυίδ. Οι δύο οικογένειες συνεργάστηκαν επιχειρηματικά έχοντας μετοχική σχέση στον «γίγαντα» της Coca Cola και όχι μόνο. Όλα τα μέλη των δύο οικογενειών ανέκαθεν είχαν αγαστές σχέσεις συνεργασίας ακόμη και όταν, το 2016, η οικογένεια Λεβέντη και η ιδιωτικών συμφερόντων εταιρία τους New Argen Holdings προχώρησαν με ταχείες διαδικασίες στη διάθεση μέρους της συμμετοχής τους στο μετοχικό κεφάλαιο του πολυεθνικού ομίλου εισπράττοντας μερικές δεκάδες εκατομμύρια στερλίνες…

Ο Γεώργιος ΔαυίδΟ Αναστάσιος ΛεβέντηςΑπό την σημερινή εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟMakeleio

Σχόλια

 1. Ανώνυμος22/1/22 23:11

  Όπως ε'ιναι γνωστό οι μλκς, μλκς γράφουν....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος23/1/22 08:49

   εγω βλεπω οτι του τα κλανουν κανονικα του χιου και ας ειναι αρχιμασονοι

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος3/2/22 12:00

  θα βρει και τον μπελα της η εκβιαστρια

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *