ροή ειδήσεων

Οικογενειακό δράμα στην Κάλυμνο: Μητέρα μήνυσε τον ναρκομανή γιο της

 

Οι γονείς δεν μπορούσαν να αντέξουν άλλο τις αρρωστημένες καταστάσεις που ζούσαν για πολλά χρόνια

Σε ανείπωτα μαρτύρια υποβάλλει τους γονείς του ένας 34χρονος τοξικοεξαρτημένος, σε ένα οικογενειακό δράμα που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο των συζητήσεων στην Κάλυμνο.

Ο νεαρός άνδρας, που έκανε σε καθημερινή βάση γης Μαδιάμ το σπίτι για να βρει χρήματα ώστε να αγοράσει τη δόση του, αναμένεται να καθίσει στις 10 Φεβρουαρίου στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου επί Κακουργημάτων, κατηγορούμενος για απόπειρα εκβίασης με σωματική βία και με απειλές, κλοπή, απείθεια και εξύβριση. Την ίδια ώρα, οι γονείς του εξηγούν ότι δεν μπορούσαν να αντέξουν άλλο τις αρρωστημένες καταστάσεις που βίωναν.

H έρευνα για την υπόθεση άρχισε μετά την υποβολή μήνυσης από τη μητέρα του 34χρονου, που υποστήριζε ότι ο γιος της είναι επί πολλά χρόνια χρήστης ναρκωτικών και ότι αυτό έχει επηρεάσει σημαντικά τη σωματική και ψυχική του υγεία.


Οπως είπε, η οικογένεια έχει επιχειρήσει πολλές φορές να τον βοηθήσει να απεξαρτηθεί, αλλά μάταια. Επειτα από δική της αίτηση ο 34χρονος εισήχθη δύο φορές για αναγκαστική νοσηλεία στο Νοσοκομείο Λέρου και την τελευταία φορά βγήκε με οδηγίες για λήψη φαρμάκων. Εντούτοις, δεν λάμβανε τη θεραπεία του κι έτσι το σπίτι είχε μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη.

Μάλιστα, ο τοξικομανής είχε φτάσει σε σημείο να πουλάει τις συσκευές του σπιτιού και ό,τι άλλο έβρισκε, προκειμένου να εξασφαλίζει χρήματα για τα ναρκωτικά, ενώ τα περιστατικά βίας σε βάρος των γονέων του ήταν αναρίθμητα. Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε στις 11 Ιανουαρίου 2021, όταν άρπαξε βίαια τη μητέρα του από τον λαιμό και την απείλησε ότι θα τη σκότωνε, αν δεν του έδινε χρήματα. Η μητέρα του δεν ενέδωσε, αλλά ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Στην απολογία του ο 34χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι ζήτησε την κάρτα της μητέρας του και εκείνη του αποκρίθηκε ότι την είχε δώσει στην αδελφή του, αλλά αμέσως μετά η κάρτα της έπεσε κάτω και εξοργίστηκε επειδή κατάλαβε ότι του έλεγε ψέματα.

newsbreak.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *