ροή ειδήσεων

H κυβέρνηση Biden εγκαταλείπει τον κανόνα έκτακτης ανάγκης που υποχρέωνε τις εταιρίες να απαιτούν εμβολιασμό



Η κυβέρνηση Biden εγκαταλείπει τον κανόνα έκτακτης ανάγκης που απαιτούσε από όλους τους μεγάλους ιδιώτες εργοδότες να απαιτούν εμβόλια ή τακτικά τεστ για τον Covid-19, ανακοίνωσε την Τρίτη, αφού το Ανώτατο Δικαστήριο μπλόκαρε την πολιτική και έκρινε ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είχε υπερβεί τις εξουσίες της επιβάλλοντάς την.

By Alison Durkee/Forbes Staff

Ο κανόνας θα αποσυρθεί την Τετάρτη όταν δημοσιευτεί στο Ομοσπονδιακό Μητρώο, δήλωσε την Τρίτη το Υπουργείο Εργασίας.


Η Διοίκηση Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (The Occupational Safety and Health Administration-OSHA) αποφάσισε να εγκαταλείψει την πολιτική «μετά την αξιολόγηση της απόφασης του [Ανώτατου] Δικαστηρίου», δήλωσε το Τμήμα Εργασίας.

Ο οργανισμός «προτεραιοποιεί τους πόρους του» για την οριστικοποίηση της εντολής εμβολιασμού για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, ανέφερε ο OSHA σε δήλωση, την οποία επικύρωσε το Ανώτατο Δικαστήριο.
Ο OSHA δήλωσε την Τρίτη ότι εξακολουθεί να εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει με την επιβολή μιας πολιτικής εμβολίων μέσω της συνήθους διαδικασίας θέσπισης κανόνων του οργανισμού, αντί για μια έκτακτη ανάγκη που υπόκειται σε λιγότερο έλεγχο.


«Παρά την απόσυρση του ETS εμβολιασμού και δοκιμών, ο OSHA συνεχίζει να ενθαρρύνει σθεναρά τον εμβολιασμό των εργαζομένων ενάντια στους συνεχιζόμενους κινδύνους που θέτει ο COVID-19 στον χώρο εργασίας», ανέφερε το Υπουργείο Εργασίας στο έγγραφό του που αποσύρει τον κανόνα.

kourdistoportocali

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *