ροή ειδήσεων

Η Βρετανική Κυβέρνηση σε πρόσφατη μελέτη, παραδέχτηκε την καταστροφή του ανοσοποιητικού από τα εμβόλια mRNA!



Έφτασε πλέον η αρχή του τέλους της δραματικής αυτής “κωμωδίας” ή μήπως μπαίνουμε από δω και πέρα σε νέα, αχαρτογράφητα νερά; Διότι δεν είναι μόνο τα ανατριχιαστικά στοιχεία που βγαίνουν στην επιφάνεια κάθε τρείς και λίγο. Είναι και οι κραυγές πολέμου που ακούγονται σε όλον τον πλανήτη, μιας και το ΝΑΤΟ ετοιμάζει την πολεμική μηχανή του για μια σύγκρουση δίχως αύριο, με την πρώτη πλέον στρατιωτική υπερδύναμη που χαλάει τα σχέδια της ΝΤΠ: Τη Ρωσία και τους συμμάχους της!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Το πρωινό αυτό που μου επιφύλασσε η μοίρα, είναι από αυτά που δύσκολα μπορεί κανείς να ξεχάσει. Πριν καλά – καλά ανοίξω τα μάτια μου, πίνοντας έναν ζεστό καφέ (χωρίς καφέ δεν ανοίγει με τίποτα το…βιολογικό μου κομπιούτερ), βλέπω στο κινητό μου τηλέφωνο μια ειδοποίηση ανάρτησης από τον ιντερνετικό μου φίλο Peter Aliferis με την ένδειξη “ΕΠΕΙΓΟΝ” στο FaceBook, ο οποίος Aliferis είναι χρόνια ακτιβιστής και ένας από τους διοργανωτές των περισσοτέρων διαδηλώσεων διαμαρτυρίας εναντίον του Dan Andrews, του πιο διεφθαρμένου και σάπιου ως τα τρίσβαθα κυβερνήτη που είχε ποτέ η πολιτεία της Βικτώρια.


Με το που άνοιξα την ανάρτηση, έμεινα ενεός και κεχηνώς από την έκπληξη. Ο τύπος είχε βρεί, δεν ξέρω πώς και με ποιόν τρόπο, μια πρόσφατη μελέτη του βρετανικού Υπουργείου Υγείας και συγκεκριμένα της ανεξάρτητης αρχής που ονομάζεται “UK Health Security Agency”, η οποία και παρακολουθεί εδώ και 42 εβδομάδες από την έναρξη των εμβολιασμών, την πορεία των χορηγήσεων όλων των εμβολίων – λόγω της πειραματικής τους χρήσεως – στους πολίτες και τις τυχόν παρενέργειες ή αντιδράσεις που προκαλούν αυτά σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα τους έναντι του Covid-19.

Απ’ ό,τι φαίνεται, οι άνθρωποι αυτοί εκεί στο τμήμα της Health Security κάνουν…εξαιρετική δουλειά και φυσικά κρίνονται εκ των αποτελεσμάτων που παρουσιάζουν, έχοντας να αντιμετωπίσουν και τις κρατικές επεμβάσεις ασφαλώς.

Η μελέτη που διέρρευσε, έχει να κάνει με την 42η εβδομάδα (δηλαδή την πιο πρόσφατη) η οποία στην κυριολεξία, τινάζει στον αέρα με βόμβα επιπέδου θερμοβαρικής όλο το αφήγημα των νεοταξιτών τυράννων σχετικά με την …ασφάλεια και την…αποδοτικότητα των εμβολίων, ερχόμενη παράλληλα σε απόλυτη ταύτιση με αυτά που ισχυρίζεται η “ομάδα Μπαγκντί” και φυσικά ο νομπελίστας Λύκ Μοντανιέ.


Παραθέτω σε πρώτη φάση το σκρινσοτ από την ανάρτηση του Αλιφέρη και ακολουθεί η μετάφραση του κειμένου:

Η βρετανική κυβέρνηση παραδέχεται ότι τα εμβόλια έχουν βλάψει το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα των διπλά εμβολιασμένων!


Η βρετανική κυβέρνηση αποκάλυψε το γεγονός ότι όταν κάνετε διπλό εμβόλιο, δεν θα μπορέσετε ποτέ ξανά να αποκτήσετε πλήρη φυσική ανοσία κατά των παραλλαγών του Covid – ή ενδεχομένως οποιουδήποτε ιού.

Ας παρακολουθήσουμε λοιπόν τώρα την έναρξη της “πραγματικής” πανδημίας!

Στην εβδομάδα 42 “Έκθεση επιτήρησης του εμβολίου COVID-19″, η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου παραδέχτηκε στη σελίδα 23 ότι “τα επίπεδα αντισωμάτων N φαίνεται να είναι χαμηλότερα σε άτομα που αποκτούν λοίμωξη μετά από δύο δόσεις εμβολιασμού“. Συνεχίζει να εξηγεί ότι αυτή η πτώση των αντισωμάτων είναι ουσιαστικά μόνιμη.

Τι σημαίνει αυτό;

Γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια δεν σταματούν τη μόλυνση ή τη μετάδοση του ιού (στην πραγματικότητα, η έκθεση δείχνει αλλού ότι οι εμβολιασμένοι ενήλικες μολύνονται τώρα σε πολύ υψηλότερα ποσοστά από τους ανεμβολίαστους).

Αυτό που λένε οι Βρετανοί είναι ότι διαπιστώνουν τώρα ότι το εμβόλιο παρεμβαίνει στην έμφυτη ικανότητα του οργανισμού σας μετά τη μόλυνση να παράγει αντισώματα όχι μόνο κατά της πρωτεΐνης spike αλλά και κατά άλλων κομματιών του ιού. Συγκεκριμένα, τα εμβολιασμένα άτομα δεν φαίνεται να παράγουν αντισώματα κατά της πρωτεΐνης του πυρηνοκαψιδίου, του κελύφους του ιού, τα οποία αποτελούν κρίσιμο μέρος της αντίδρασης στα ανεμβολίαστα άτομα.

Μακροπρόθεσμα, οι άνθρωποι που κάνουν το εμβόλιο θα είναι πολύ πιο ευάλωτοι σε τυχόν μεταλλάξεις της πρωτεΐνης αιχμής που μπορεί να προκύψουν, ακόμη και αν έχουν ήδη μολυνθεί και αναρρώσει μία ή περισσότερες φορές.

Οι ανεμβολίαστοι εν τω μεταξύ, θα αποκτήσουν διαρκή, αν όχι μόνιμη, ανοσία σε όλα τα στελέχη του υποτιθέμενου ιού αφού μολυνθούν από αυτόν φυσικά έστω και μία φορά.

Διαβάστε το μόνοι σας, στη σελίδα 24.

Πραγματικά, ο Αλιφέρης έχει απόλυτο δίκιο. Αυτά αναφέρονται στη σελίδα 24, όπου και βρίσκεται όλο το ζουμί της τρομακτικής αυτής για την ανθρωπότητα μελέτης.

Παραθέτω πιο κάτω ένα σκρίνσοτ της συγκεκριμένης σελίδας και η μετάφραση που παραθέτω δυστυχώς είναι λίγο φτωχή, μιας και δεν μπορώ να αποδώσω στα ελληνικά συγκεκριμένους ιατρικούς όρους, όπως το Roche S, το cohorts (προφανώς θα εννοεί εδώ μάλλον “υποομάδα”, μιας και η λέξη είναι ρωμαϊκής καταγωγής και μεταφράζεται ως “κοόρτη”, η οποία είναι στρατιωτικός όρος ο οποίος εντάχθηκε στην ελληνική γλώσσα καθώς υπήρχε ως τέτοιος και στον βυζαντινό στρατό) κ.α.

Και εδώ η μετάφραση:

Το Σχήμα 6 παρουσιάζει τα μηνιαία κατηγοριοποιημένα επίπεδα Roche S σε άτομα με αρνητικά αντισώματα Ν ανά ηλικιακή ομάδα. Σχεδόν όλα τα άτομα βρέθηκαν αρνητικά σε αντισώματα S κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Στις 3 μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες, η επίδραση της πρώτης δόσης εμβολίου, και στη συνέχεια της δεύτερης δόσης εμβολίου, μπορεί να φανεί από τον Δεκέμβριο έως τον Ιούνιο, καθώς το προφίλ των επιπέδων αντισωμάτων του πληθυσμού αυξάνεται. Στη συνέχεια, από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο το προφίλ των επιπέδων αντισωμάτων σε αυτές τις κοόρτες μειώνεται σταδιακά, γεγονός που συνάδει με εξασθένηση. Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου παρατηρείται μια μικρή αύξηση του ποσοστού των δοτών με υψηλά επίπεδα αντισωμάτων 1000+ AU/ml μόνο για την ηλικιακή ομάδα 70 έως 84 ετών, μετά την έναρξη του αναμνηστικού προγράμματος. Το υψηλότερο προφίλ των επιπέδων αντισωμάτων στη νεότερη ηλικιακή ομάδα, είναι πιθανότατα αποτέλεσμα ενός συνδυασμού παραγόντων, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρότερων ανοσολογικών αποκρίσεων στα νεότερα άτομα και των υψηλότερων επιπέδων αντισωμάτων που παράγονται μετά τον εμβολιασμό με mRNA.

Το Σχήμα 7 παρουσιάζει τα κατηγοριοποιημένα επίπεδα Roche S σε θετικά για Ν-αντισώματα άτομα, τα οποία είναι πιθανό να έχουν υποστεί προηγούμενη λοίμωξη. Τα επίπεδα αντισωμάτων πριν από τον εμβολιασμό θα επηρεαστούν από το χρόνο από τη μόλυνση, την παραλλαγή και τη σοβαρότητα της μόλυνσης, καθώς και από προσωπικούς παράγοντες όπως οι υποκείμενες συνθήκες υγείας και η ηλικία. Κατά την έναρξη της εφαρμογής του εμβολιασμού τον Δεκέμβριο, τα επίπεδα αντισωμάτων συνήθως κυμαίνονταν μεταξύ 0,8 και 1000 AU/ml, ενώ μετά τον εμβολιασμό τα επίπεδα αντισωμάτων συνήθως υπερβαίνουν τα 1000 AU/ml. Συγκρίνοντας το Σχήμα 6 με το Σχήμα 7, είναι εμφανές το συνολικά υψηλότερο προφίλ των επιπέδων αντισωμάτων σε όσους έχουν υποστεί προηγούμενη μόλυνση- τόσο ο εμβολιασμός μετά τη μόλυνση όσο και η επαναλαμβανόμενη μόλυνση μετά τον εμβολιασμό αναμένεται να ενισχύσουν τα υπάρχοντα επίπεδα αντισωμάτων.


Οι ερευνητές σε όλο τον κόσμο εργάζονται για να κατανοήσουν καλύτερα τι σημαίνουν τα επίπεδα αντισωμάτων όσον αφορά την προστασία από το COVID-19. Η τρέχουσα σκέψη είναι ότι δεν υπάρχει κατώτατο όριο αντισωμάτων που να προσφέρει πλήρη προστασία από τη μόλυνση, αλλά αντίθετα ότι υψηλότερα επίπεδα αντισωμάτων είναι πιθανό να συνδέονται με χαμηλότερη πιθανότητα μόλυνσης

Είναι πραγματικά ασύλληπτο το μέγεθος της εσκεμμένης ανθρωποκτονίας που συντελείται ακόμη και σήμερα, ύστερα από έναν ολόκληρο χρόνο αποκαλύψεων, αναθεωρήσεων και αρνητικών μελετών που είχαν βγεί στην επιφάνεια. Τα τσιράκια των νεοταξιτών, προσπαθούσαν να κερδίσουν χρόνο μέσω υποχρεωτικότητων, τρομακτικών πιέσεων, βίαιων καταστολών των διαμαρτυρομένων, προκειμένου να φέρουν εις πέρας το project της ελίτ των δολοφόνων.

Πάνω από 2,5 δισεκατομμύρια πολίτες έλαβαν τις φονικές αυτές δόσεις των δηλητηρίων που πλάσαραν οι φαρμακοβιομηχανίες και τουλάχιστον 800 εκατομμύρια έχουν ήδη εμβολιαστεί με ενισχυτικές δόσεις (3η και 4η). Αυτοί οι άνθρωποι, πιθανόν να μην αποκτήσουν ποτέ ξανά την φυσική τους ανοσία και ποτέ επίσης να μην επανέλθει η πρότερη φυσική τους κατάσταση. Και δεν μιλάμε για τις μεγάλες ηλικίες, δηλαδή από 50 ετών και πάνω, που ούτως ή άλλως, το ανοσοποιητικό τους φθίνει μέρα με τη μέρα. Μιλάμε για τους νέους ανθρώπους, από ηλικίες 12 έως και 40 ετών, οι οποίοι από εδώ και πέρα, θα είναι αναγκασμένοι να ζούν με φάρμακα, τα οποία βεβαίως θα τους χορηγούνται από τις ίδιες αυτές φαρμακοβιομηχανίες που…φρόντισαν να τους καταντήσουν κυριολεκτικά “σακάτηδες”.

Ποιό δικαστήριο άραγε θα βρεθεί να δικάσει αυτά τα ελεεινά σκουλίκια, αυτά τα αποβράσματα της κοινωνίας, αυτά τα μίσθαρνα και ψυχικά άρρωστα κτήνη, που για να σώσουν την ήδη τραυματισμένη θανάσιμα παγκόσμια οικονομία, επινόησαν αυτό το βδελυρό σχέδιο για να … καταμετρήσουν και να αποθηκεύσουν σε ειδικά databases το υγειονομικό στάτους του παγκόσμιου πληθυσμού με απώτερο σκοπό την έκδοση του περίφημου ψηφιακού νομίσματος και την πλήρη μετάβαση των κοινωνιών σε ένα νέο παγκόσμιο τυραννικό καθεστώς;

Ποιά δικαιοσύνη θα μπορεί να αποδοθεί για να ικανοποιήσει αυτά τα δισεκατομμύρια θύματα αυτής της κτηνωδίας;

Γι’ αυτό επιμένω πως ο επερχόμενος αυτός Πόλεμος, ίσως να λειτουργήσει ως Υπέρτατη Δικαιοσύνη. Θα μου πείτε “τι είδους δικαιοσύνη θα είναι αυτή όταν χαθούν άλλα τόσα εκατομμύρια κόσμου σε έναν πόλεμο που μπορεί να εξελιχθεί και σε πυρηνική σύγκρουση;”

Τι να σας πώ, δε ξέρω ειλικρινά.

Στα σχέδια του Υψίστου, δεν μπορώ ούτε να παρέμβω, αλλά και ούτε να γίνω κριτής. Εκείνος εκεί ψηλά ξέρει τι πρέπει να κάνει και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να Τον εμπιστευτούμε.

Και μη ξεχνάτε, πως όποια αποκάλυψη αλήθειας λαμβάνει χώρα, είναι γιατί Ο ΘΕΟΣ το θέλησε. Δεν είμαι μοιρολάτρης, το ξαναλέω. Ούτε …αλαφροίσκιωτος. Απλά ξέρω πως ό,τι συμβαίνει αυτή αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε, είναι γιατί ΕΚΕΙΝΟΣ το επιτρέπει. Και ό,τι επίσης συμβαίνει από την αντίθετη μεριά, πάλι είναι έργο δικό Του. Ακόμη κι αυτή η μελέτη που βρίσκεται από σήμερα στα δικά σας χέρια. Δικό Του θέλημα ήταν και δική Του μέριμνα. Οπότε…

…Ας ευχηθούμε η δικαιοσύνη αυτή να είναι δίκαιη και να αποδώσει τα ανάλογα σε όσους το αξίζουν…

Εμβολιασμός-επιτήρηση-αναφορά-εβδομάδα-42

Πύρινος Λόγιος

Sergioschrys@outlook.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *