ροή ειδήσεων

Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου αναθέτει στη Three Sixty Marketing την προώθηση της Νέας Πλατφόρμας Εύρεσης Εργασίας



Την ψηφιακή καμπάνια για την προώθηση της Νέα Πλατφόρμας Εύρεσης Εργασίας στη Ρόδο ανέθεσε η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου στη Three Sixty Marketing.


Στόχος της Ψηφιακής Καμπάνιας είναι η συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων βιογραφικών με σκοπό την κάλυψη νέων θέσεων εργασίας στον ξενοδοχειακό τομέα της Ρόδου. Η στρατηγική επικοινωνία και η αναγνωρισιμότητα της Νέας Πλατφόρμας στοχεύει σε πανελλαδικό επίπεδο, με μεγαλύτερη έμφαση στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Με την καμπάνια, η οποία προβάλλεται ήδη στα ψηφιακά κανάλια, δίνεται βαρύτητα σε θέσεις εργασίας που παρουσιάζουν έλλειψη στο νησί της Ρόδου καθώς και στα πλεονεκτήματα εργασίας στον μεγαλύτερο εποχιακό εργοδότη της Ελλάδας.

Ειδικότερα, μέσα από τις καμπάνιες, ο ενδιαφερόμενος θα μεταφέρεται στην εφαρμογή που υπάρχει στην ιστοσελίδα www.exr.gr/ergasia, στην οποία θα μπορεί να ενημερώνεται πλήρως για τυχόν απορίες, για τα οφέλη εργασίας στο νησί και να υποβάλλει το βιογραφικό του μέσα σε 5’ λεπτά με αυτόματη πρόσβαση σε 500+ ξενοδοχεία της Ρόδου.

Η Three Sixty Marketing ειδικεύεται στο ψηφιακό μάρκετινγκ προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και μετρήσιμα αποτελέσματα, ότι χρειάζεται δηλαδή κάθε επιχείρηση για την διαφήμιση, προβολή και ανάδειξη των προϊόντων και υπηρεσιών της. Συγκεκριμένα, με εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο, η εταιρία προσφέρει hotel solutions για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αλλά και ομίλους που θέλουν να ξεχωρίζουν στον ψηφιακό κόσμο.

money-tourism


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *