ροή ειδήσεων

Στηβ Μιλάτος | Ελεύθερος με εγγύηση 2000 ευρώ - "Εκείνη μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και δέχτηκε να ολοκληρώσουμε"

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στην 21χρονη η οποία κατηγορεί τον Στηβ Μιλάτο για βιασμό στη Ρόδο.

Μετά την απολογία του και με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Στηβ Μιλάτος που κατηγορείται ότι βίασε μία 21χρονη, Αγγλίδα τουρίστρια στη Ρόδο.

Στο γνωστό μοντέλο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ και η εμφάνιση μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Σημειώνεται ότι η Αγγλίδα και μια φίλη της συνελήφθησαν την Τετάρτη μετά από αντίθετη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος τους ο 30χρονος κι αφέθηκαν ελεύθερες με εντολή της Εισαγγελέως Υπηρεσίας.


Ο κατηγορούμενος έγινε ευρέως γνωστός από την συμμετοχή του στο Big Brother και το τελευταίο διάστημα εργάζεται στην υποδοχή καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Λίνδο.

Σύμφωνα με τη dimokratiki, η 21χρονη υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν φέρει εκχυμώσεις ή άλλα σημάδια δηλωτικά βιασμού κάτι που δεν προκύπτει αλλά δεν έρχεται όμως σε αντίθεση με όσα η ίδια έχει καταθέσει όπως υποστηρίζει ο συνήγορός της, ενώ παραγγέλθηκε και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη καθώς μετά το συμβάν φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσα στο μπάνιο του δωματίου, όπου διαμένει ενώ έκανε ντους, όπου και την βρήκε η φίλη της.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο 30ΧΡΟΝΟΣ

Κατά τις ίδιες πηγές, ο 30χρονος, κατά την απολογία του ανέφερε ότι το βράδυ της 24ης Μαΐου 2022, ήταν στην εργασία του και γύρω στις 00:00 π.μ. επισκέφθηκε το κατάστημα η 21χρονη με τις φίλες της.

Όπως είπε ο influencer, η καταγγέλλουσα και οι φίλες της συζητούσαν με τους θαμώνες και το προσωπικό και η 21χρονη αφού τον ρώτησε πώς τον λένε ζήτησε την ηλεκτρονική διεύθυνση του στην εφαρμογή "Instagram".

Ο 30χρονος ισχυρίστηκε ότι τον ρώτησε πού θα μπορούσαν να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους και εκείνος τους πρότεινε το μαγαζί που μένει ανοιχτό έως αργά, απαντώντας καταφατικά στην ερώτηση αν θα περάσει και εκείνος από εκεί.

Ανέφερε πως όταν η 21χρονη και η παρέα της έφυγαν, λίγο αργότερα του έστειλε μήνυμα ρωτώντας τον πότε θα πάει κι εκείνος. Πραγματι μετέβη στο μαγαζί με τους φίλους του μετά από περίπου μισή ώρα και τότε η καταγγέλλουσα με τις φίλες της κάθισαν στην παρέα τους.

Στη συνέχεια, ισχυρίστηκε ότι η καταγγέλλουσα, αφού συζήτησε με άλλους άνδρες επέστρεψε και άρχισε να του μιλάει και να του χαϊδεύει τα μαλλιά και πως όταν τη ρώτησε αν θέλει να πάνε κάπου πιο ήσυχα εκείνη δέχτηκε.

Συνεχίζοντας την απολογία του ανέφερε ότι σε είκοσι μέτρα από το κατάστημα υπάρχει ένα σπίτι υπό κατασκευή, απέναντι σε άλλα ήδη κατοικημένα σπίτια στην αυλή του οποίου άρχισαν ερωτικές περιπτύξεις και πως εκείνη του ξεκούμπωσε το παντελόνι και του έκανε στοματικό έρωτα κι όταν της ζήτησε να ολοκληρώσουν την ερωτική πράξη εκείνη δέχθηκε.

Επιπλέον το μοντέλο ισχυρίζεται ότι η ερωτική πράξη κράτησε πολύ λίγο καθώς του φάνηκε ότι άκουσε φωνές ισχυριζόμενος επιπλέον ότι εκείνη την ώρα συνειδητοποίησε ότι έπεσε το σκουλαρίκι του και της είπε να πάει στις φίλες της κι εκείνος θα έμενε πίσω για να ψάξει να το βρει και έκτοτε δεν την ξαναείδε.

Την επόμενη ημέρα όπως είπε, πληροφορήθηκε ότι του υπέβαλε μήνυση για βιασμό.

Επιπλέον, το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε και στην ιατροδικαστική έκθεση που συνέταξε ο κ. Π. Κοτρέτσος στην οποία αναφέρεται ότι δεν διαπιστώνονται σημάδια τα οποία να υποδηλώνουν πρόσφατη συνουσία, πράγμα που όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, ενισχύει την αλήθεια των λεγομένων του ότι η συνουσία διήρκησε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα και ότι δεν προκύπτει κανένα αντικειμενικό στοιχείο που να μαρτυρά κακοποίηση πόσω δε μάλλον βιασμό, σε βάρος της καταγγέλλουσας.

Επιπλέον σε ό,τι αφορά τα όσα είπε η καταγγέλλουσα ότι επιχείρησε να διαπράξει κακό στον εαυτό της, υποστηρίζει στην απολογία του ότι από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, αλλά και από κανένα σημάδι στο κορμί της αποδεικνύεται αυτός ο ισχυρισμός.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ Η 21ΧΡΟΝΗ ΑΓΓΛΙΔΑ

Οπως ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της η καταγγέλλουσα, έχει έρθει μαζί με τέσσερις φίλες της στη Ρόδο για διακοπές, προκειμένου να γιορτάσουν το τέλος των εξετάσεων του πανεπιστημίου και διαμένουν όλες μαζί στους Πεύκους.

Την περασμένη Δευτέρα (23/05/2022) κατά τις απογευματινές ώρες αποφάσισαν από κοινού να επισκεφτούν τη Λίνδο για φαγητό και διασκέδαση. Κάποια στιγμή, κι ενώ εξερευνούσαν τα στενά της Λίνδου, πέρασαν έξω από το μπαρ, όπου εργάζεται ο 30χρονος, ο οποίος τις προσκάλεσε για να τις κεράσει ένα σφηνάκι. Του αρνήθηκαν και συνέχισαν τη βόλτα τους ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψαν και ο 30χρονος τις κέρασε μία γύρα σφηνάκια.

Όταν έφτασε η στιγμή να αποχωρήσουν, τις παρότρυνε να μεταβούν σε γνωστό μπαρ.

Ο 30χρονος έφτασε περί την 01:20 ώρα. Αμέσως, τις εντόπισε και τις πλησίασε. Αρχισε να ενοχλεί αρχικά μια άλλη κοπέλα από την παρέα σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, η οποία ήταν αρνητική και τότε απευθύνθηκε στις υπόλοιπες, ρωτώντας "ποια θα έρθει μαζί μου για πέντε λεπτά;".

Την πρώτη φορά δεν δέχτηκε καμία, ωστόσο μετά από λίγο, η καταγγέλλουσα τον ακολούθησε όπως είπε "υπέθεσα ότι θα ανταλλάξουμε κάποια φιλιά ή θα συζητήσουμε", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 30χρονος όπως είπε, την οδήγησε σε ένα σκοτεινό σοκάκι, όπου άρχισε να τη φιλάει στο στόμα επιθετικά. Αρκετά κοντά υπήρχε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου την οδήγησε. Τότε, όπως ισχυρίζεται την κόλλησε στον τοίχο επιθετικά και συνέχισε να τη φιλάει, ενώ ταυτόχρονα έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά της όργανα με βία.

Όπως είπε, εκείνη τη στιγμή, το μόνο που σκεφτόταν ήταν να γλιτώσει από τα χέρια του καθώς φοβήθηκε για τη ζωή της. Ο 30χρονος φέρεται να την υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα με τη βία και στη συνέχεια τη βίασε.

Του ζήτησε να την αφήσει για να επιστρέψει στις φίλες της, αλλά εκείνος δεν την άφηνε και την εξανάγκασε διά της βίας σε πεολειχία.

Εκείνος, όπως υποστηρίζει η νεαρή, βλέποντας, την αποστροφή της, την άφησε να φύγει και εκείνη επέστρεψε τρέχοντας με λυγμούς στις φίλες της στις οποίες και εξιστόρησε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Στη συνέχεια, όπως είπε η καταγγέλλουσα στους αστυνομικούς, έφυγαν για το δωμάτιό τους, λέγοντας μάλιστα ότι το ίδιο βράδυ προσπάθησε να πληγώσει τον εαυτό της με ξυραφάκι.

Οι φίλες της αφού την ηρέμησαν κατόπιν την συνόδευσαν στην Αστυνομία όπου έκανε καταγγελία για βιασμό.

Πηγή: thetoc.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/5/22 05:53

    1ον είναι αδύνατο να βιάσεις Αγγλίδα. 2ον δεν πάμε με Αγγλίδες ποτέ και αν το κάνουμε, πρώτα τις βάζουμε να υπογράψουν έντυπο συναίνεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *