ροή ειδήσεων

Ο Ροδίτης σεφ που μαθαίνει στους Αυστραλούς την ελληνική κουζίνα

Χταποδάκι στιφάδο από την Κάλυμνο, μια συνταγή που θυμίζει μαμά.



Ο κ. Ραφαήλ Πατέρας που μένει στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας μαθαίνει τα μυστικά της ελληνικής κουζίνας, και πως να φτιάξουμε το πιο νόστιμο χταποδάκι στιφάδο.

Μια συνταγή που έρχεται από την Κάλυμνο και θυμίζει σίγουρα πατρίδα και φυσικά μαμά.

thessnews

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *