ροή ειδήσεων

Μοντέλο του GNTM από Ρόδο ξεσπά για σχόλια fat shaming που δέχθηκε: “Η αδιακρισία σας δεν βρίσκει γόνιμο έδαφος, εντάξει;”



Μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM στο Star γνωρίσαμε τη Χριστιάνα Σκούρα, το γοητευτικό μοντέλο από τη Ρόδο που μπορεί να μην κατάφερε να αναδειχθεί τελική νικήτρια του διαγωνισμού, ωστόσο κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και το κοινό.


Η Χριστιάνα Σκούρα τα τελευταία δύο χρόνια ακολουθεί τηλεοπτική καριέρα, αφού παρουσιάζει με επιτυχία την εκπομπή “Καλό Μεσημέρι” στο ΚΡΗΤΗ TV μαζί με τον Λευτέρη Κουμαντάκη. Παράλληλα, η ίδια παραμένει πολύ ενεργή στα social media, εκφράζοντας τις απόψεις της δημόσια αλλά και αφήνοντάς μας με το στόμο ανοιχτό με το feed της που είναι γεμάτο εντυπωσιακά κλικς.

Τώρα, μέσω μία ανάρτησης που έκανε η Χριστιάνα Σκούρα στα stories της, θέλησε να δώσει τη δική της ηχηρή απάντηση σε ένα κακόβουλο σχόλιο που δέχθηκε κάτω από μία φωτογραφία της και της έκανε fat shaming.

Συγκεκριμένα, κάποιος της έγραψε “Είσαι έγκυος και έχεις φουσκώσει τόσο πολύ?”, με την ίδια να του απαντά με κεφαλαία γράμματα “ΠΑΧΥΝΑ!”.

Δημοσιεύοντας αυτά τα σχόλια, η Χριστιάνα Σκούρα έγραψε επίσης: “Καλό θα ήταν να μην είστε αγενείς και αδιάκριτοι.

Δεν γνωρίζουμε τι σταυρό κουβαλάει ο συνάνθρωπός μας.

Ίσως να έχει πάρει κάποια κιλά (όπως στη δική μου περίπτωση), ίσως να λαμβάνει κάποια φαρμακευτική αγωγή, ίσως να έχει σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, ίσως να προσπαθεί για παιδάκι και να έχει άγχος…

Η αδιακρισία σας δεν βρίσκει γόνιμο έδαφος, εντάξει;”.


glance


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *