ροή ειδήσεων

Ρόδος: «Με έπιασε από το λαιμό, με έσπρωξε και με βίασε» - 21χρονη Φινλανδή κατηγορεί για βιασμό 27χρονο Μαροκινό



Το περιστατικό συνέβη αργά χθες τη νύχτα σε πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού - Στο φως η δικογραφία από το protothema.gr

Μια νέα καταγγελία για βιασμό τουρίστριας στο Νησί των Ιπποτών έρχεται να προκαλεί αναστάτωση στη τοπική κοινωνία κι ενώ δεν έχει ακόμη στεγνώσει το μελάνι από ένα παρόμοιο περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες μέρες με πρωταγωνιστή έναν πρώην παίκτη του ριάλιτι τηλεπαιχνιδιού, Big Brother, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας Βρετανίδας τουρίστριας.

Αυτή τη φορά το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, πέρασε μια 21χρονη Φινλανδή η οποία κατήγγειλε ότι βιάστηκε από έναν 27χρονο Μαροκινό, στο δωμάτιο της σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα του νησιού.

Η νεαρή τουρίστρια περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε στους αστυνομικούς, εξιστορώντας τα όσα βίωση από τη στιγμή που είχε βγει με τις φίλες της για να διασκεδάσει.

«Βρίσκομαι στη Ρόδο από χθες το απόγευμα. Μένω στο (.....) μαζί στο ίδιο δωμάτιο με τις δυο φίλες μου με τις οποίες ήρθαμε μαζί. Την Α.Σ και την Σ.Ν. Χθες βράδυ στη 01.00 περίπου βγήκαμε σε διάφορα μπαρ για να πιούμε ποτά. Αφού ήπιαμε μερικά ποτά και ενώ ήμασταν συνέχεια όλες μαζί, μετά θέλησα να φύγω, να επιστρέψω στο ξενοδοχείο γιατί θυμήθηκα τον φίλο μου και ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά μεταξύ μας και δεν είχα άλλο διάθεση για διασκέδαση. Είπα στις φίλες μου ότι είμαι καλά και πως θα επιστρέψω μόνη μου. Πήγα στην πιάτσα των ταξί εκεί κοντά και μου είπαν ότι δέχονται μόνο μετρητά και εγώ είχα μόνο κάρτα. Οι φίλες μου κρατούσαν τα μετρητά. Εκείνη τη στιγμή με πλησίασε ένας άντρας μελαχρινός και μου μίλησε στα αγγλικά.

Μιλήσαμε λίγο γιατί μιλούσε και Νορβηγικά που γνωρίζω και εγώ λίγα και του είπα ότι θέλω να πάω στο ξενοδοχείο μου αλλά δεν έχω μετρητά. Και τότε είπε κι αυτός ότι μένει εκεί αλλά δεν κουβαλάει μετρητά. Έτσι μπήκαμε μαζί στο ταξί, μας έκανε μια στάση σε ένα ΑΤΜ, τράβηξε χρήματα και συνεχίσαμε για το ξενοδοχείο όπου μας άφησε το ταξί. Πλήρωσε αυτός. Εγώ δεν έβγαλα χρήματα, μου είχε πει ότι δεν χρειάζεται. Όταν μας άφησε το ταξί, ανεβήκαμε μαζί με το ασανσέρ στον όροφο μου, νομίζω για να με συνοδέψει στο δωμάτιο. Εκεί με το που άνοιξα τη πόρτα, άρχισε να με φιλάει στο στόμα , στο λαιμό και στο στήθος. Του είπα δεν θέλω να κάνω κάτι, του εξήγησα ότι έχω αγόρι και ότι τον αγαπάω. Και κράταγα την πόρτα ανοιχτή για να φύγει. Αλλά επέμενε να με φιλάει και έσπρωξε τη πόρτα και με έπιασε από το λαιμό. Και με έσπρωξε προς το κρεβάτι , ξάπλωσα ανάσκελα, σήκωσε το φόρεμα μου, κατέβασε το εσώρουχο μου και άρχισε να μου βάζει δάχτυλα. Πονούσα», υποστήριξε.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η νεαρή τουρίστρια, εκείνη τη στιγμή προσπάθησε να αντιδράσει και να καλέσει στο τηλέφωνο τον φίλο της. «Δεν μπόρεσα να πιάσω γραμμή γιατί έτσι όπως ήταν από πάνω μου και έβαζε τα δάχτυλα του, μου τράβηξε το κινητό. Όλη την ώρα έκλαιγα και μετά άρχισε να με χαϊδεύει στο κεφάλι και να μου λέει ότι δεν θέλω να κλαίω , μου έλεγε πράγματα για τον εαυτό του, ότι έχει οικογένεια και παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η κοπέλα.

Τελικά η νεαρή τουρίστρια κατάφερε να βρει το σθένος και να επικοινωνήσει αρχικά με τις φίλες της και στη συνέχεια πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό. Ο φερόμενος δράστης εντοπίστηκε λίγο αργότερα σε ένα άλλο πολυτελές ξενοδοχείο όπου διέμενε. Εκεί οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου. Ο συνήγορος του κατηγορουμένου και γνωστός ποινικολόγος, κ. Στέλιος Αλεξανδρής δηλώνει ότι «η καταγγέλλουσα είναι ψυχικά ασταθής» και πως «αρνούμαστε κάθε κατηγορία.

Πηγή: Protothema.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/6/22 14:09

    Θα γράφεται (στο νησί στο βράχο ροδος) μην αναφέρεται στους ιπποτες//τους ντροπιαζεται δεν έχουν καμία σχέση με εμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/6/22 15:21

    ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΧΟΝΤΟΦΙΛΑΝΔΕΖΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/7/22 06:13

    Τι ασφαλεια βιασμου ειπαμε οτι εκανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *