ροή ειδήσεων

Τάνια Μπρεάζου: «Στο Δημοτικό στη Ρόδο μου έκαναν bullying γιατί ήμουν από άλλη χώρα»



Η Τάνια Μπρεάζου είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της, έγινε γνωστή από την τέταρτη σεζόν του «Χ-Factor», όπου έφτασε με ευκολία μέχρι τα ημιτελικά.



Κατά τη διάρκεια του talentshow, ο Σάκης Ρουβάς της πρότεινε στον αέρα να συνεργαστεί μαζί του στις ζωντανές εμφανίσεις του, όπως και έγινε λίγους μήνες μετά.


Το ντεμπούτο single της ήταν το «Ο κόσμος μου» και ακολούθησε το «Κάνε μια τρέλα» σε συνεργασία με τους REC. Το 2019 κυκλοφόρησε τη διεθνή επιτυχία «Μοn Cheri» με τους διάσημους παραγωγούς Ντάνιελ Αλεξαντρέσκου και Σαντιάγο Ροντρίγκεζ Λιμ.





Οι εμφανίσεις της επί σκηνής είναι ένας συνδυασμός υπέροχης φωνής και εκρηκτικής παρουσίας. Η ίδια μέχρι στιγμής έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώ είναι σταθερή συνεργάτιδα του Αντώνη Ρέμου τόσο σε νυχτερινά μαγαζιά όσο και σε συναυλίες.

Το 2020 πήρε μέρος στο «Your Face Sounds Familiar» και ήταν η νικήτρια της πρεμιέρας του σόου ενσαρκώνοντας την Αριάνα Γκράντε. Τι άλλο αξίζει να μάθουμε για εκείνη;

Η Τάνια Μπρεάζου είναι αυτό που φαίνεται. Ομορφη, προσηνής, χαμογελαστή, ορεξάτη και κυρίως ταλαντούχα. Εχει μια γλύκα αλλά κι έναν ανεπιτήδευτο αισθησιασμό.

Είναι ένα τρυφερό κορίτσι αλλά και μια μυστηριώδης γυναίκα, η οποία έχει βιώσει αρκετό ρατσισμό και bullying την εποχή που ήρθε από τη Ρουμανία στην Eλλάδα. «Συνέβαινε όσο ήμουν στο δημοτικό σχολείο που τα παιδάκια σε εκείνη την ηλικία δεν καταλάβαιναν ένα άλλο παιδί από διαφορετική χώρα. Ολο αυτό με έκανε πολύ δυνατή και το αντιμετώπισα με ψυχραιμία και με τη βοήθεια των γονιών μου.

Στα παιδιά που βιώνουν κάτι παρόμοιο θα τους έλεγα να μη δίνουν σημασία και να μην το παίρνουν κατάκαρδα. Ολοι είμαστε ίσοι και πρέπει να έχουμε μόνο αγάπη μέσα μας», είπε δίχως vα χάνει το χαμόγελό της και επισημαίνοντας πως και η ίδια το έχει αφήσει πίσω της και κοιτάει μόνο μπροστά.


Γι’ αυτό δουλεύει καθημερινά και συνέχεια ώστε να γίνεται καλύτερη αλλά αποφάσισε να δοκιμαστεί και σε δυο τηλεοπτικά talentshows. «Και το “X Factor” και το “Your Face Sounds Familiar” έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου.

Το πρώτο επειδή ήταν η αφετηρία μου στο να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Το δεύτερο γιατί με βοήθησε να ανακαλύψω πολλές πτυχές του εαυτού μου και να εξελιχθώ ως καλλιτέχνης. Θα τα χαρακτήριζα ως σχολεία».

Τη ρωτώ αν έχει περάσει απ’ το μυαλό της η σκέψη να συμμετάσχει σε κάποιο μιούζικαλ ή ακόμα και σε ένα σίριαλ ως ηθοποιός. «Ναι, το έχω σκεφτεί αρκετές φορές, η υποκριτική είναι μια μεγάλη μου αδυναμία.

Αλλά κάθε πράγμα στην ώρα του. Κατά καιρούς είχα κάποιες προτάσεις. Δεν θα έλεγα όχι σε ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ που θα είναι σχετικό με τη μουσική. Προτιμώ όμως προς το παρόν να είμαι αφοσιωμένη στον στόχο μου, που είναι το τραγούδι».

Το νέο της hit «Lovestab», σε μουσική Arcade και Μιχάλη Τσαουσόπουλου και στίχους Arcade, είναι άκρως χορευτικό και καλοκαιρινό. «Είναι ένα δυναμικό non τραγούδι που το έχω λατρέψει από την πρώτη στιγμή που το άκουσα.

Κυκλοφορεί από τη δισκογραφική μου οικογένεια, την Panik Records. Είμαστε σε δημιουργική περίοδο με την εταιρεία μου και κάνουμε πολλά σχέδια για το επόμενο single και γενικά για όλα τα επαγγελματικά μου βήματα», λέει και ομολογεί ότι έρχονται όμορφα και διαφορετικά πράγματα - σαν την Τάνια.

Μεγάλωσε μικρή μέσα στη μουσική. Όλες οι παιδικές αναμνήσεις της έχουν μελωδία, μουσική και το τραγούδι ήταν πάντα το μεγάλο της πάθος. Οταν ήταν 5 ετών τραγουδούσε κι χόρευε ακόμα και στον ύπνο της, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο μπαμπάς της ήταν μουσικός και ακούγοντάς την αναγνώρισε νωρίς το ταλέντο της. Σήμερα η Τάνια έχει πάρει ήδη μια υποτροφία και σπουδάζει Βυζαντινή Μουσική! «Είναι μια μεγάλη μου αγάπη. Μπήκε στη ζωή μου αφού πήρα υποτροφία από το Ωδείο όπου φοιτούσα στη Ρόδο. Πιστεύω πως είναι η βάση μου και έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να εξελιχθώ φωνητικά και τραγουδιστικά».

Πηγή: Gala

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/7/22 10:06

    OLOS O KALOS O KOSMOS STHN ELLADA MAZEYETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/7/22 19:13

    Μύκονος έγινε η Ρόδος όλα τα ξεκόλα ποζάρουν κάθε πονεμένη λέει το πόνο τις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/7/22 20:56

    ΑΥΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑ ΜΕ 24 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ .Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΜΕ 23 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/7/22 21:54

    Αν ξεβρακωθώ και εγώ, θα γίνω άραγε "ταλαντούχος" ή λόγο μπυροκοιλιάς δεν έχω καμία τύχη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *