ροή ειδήσεων

Τι συμβαίνει στην Ελλάδα; Νέος αιφνίδιος θάνατος: Πέθανε 48χρονος πατέρας - Ευθύνονται τα εμβόλια covid;



Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα - Το ερώτημα βασικά παραμένει: Πρόκειται για τυχαίο γεγονός ότι η πανδημία... αιφνίδιων θανάτων συμπέφτει χρονικά με τους εμβολίων κατά της covid;

Δίχως «τέλος» οι ξαφνικοί θάνατοι που σημειώνονται στη χώρα μας, καθώς το πρωί της Παρασκευής 12/8, καταγράφηκε ακόμη μία απώλεια ενός 48χρονου συνανθρώπου μας, στο μικρό Γενέσι στα Τρίκαλα, αυξάνοντας τη μακάβρια λίστα.
Αξίζει να τονισθεί πως οι αιφνίδιοι θάνατοι έχουν πλήξει και το Πολεμικό Ναυτικό της χώρας με τελευταίο θύμα έναν αντιπλοίαρχο με μεγάλη θητεία σε πολεμικά πλοία ο οποίος εντελώς ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και εν συνεχεία μεταφέρθηκε Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του.

Παράλληλα, και το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας θρηνεί, καθώς «έφυγε» εντελώς ξαφνικά από τη ζωή ένας 46χρονος αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 48χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή στα Τρίκαλα ήταν πατέρας ενός παιδιού, ο οποίος ζούσε και εργαζόταν στη Γερμανία με την οικογένειά του, και είχε έρθει για να περάσει μερικές μέρες ξεκούρασης στο χωριό του.
Ξυπνώντας το πρωί ένιωσε αδιαθεσία και λίγα λεπτά αργότερα κατέρρευσε, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.

Ο θάνατος αρχιφύλακα

Πριν λίγες μόλις ημέρες ένας 46χρονος Αρχιφύλακας που υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας πέθανε λίγες ώρες μετά το έμφραγμα που υπέστη εν ώρα υπηρεσίας.
Ο άτυχος άνδρας κατά τη διάρκεια της περιπολίας που εκτελούσε στη Χαλκίδα το πρωί της Δευτέρας, ένιωσε ξαφνικά δυσφορία και έντονο πόνο στο στήθος. Μαζί με συναδέλφους του πήγε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και εκεί η διάγνωση έκανε λόγο για έμφραγμα.
Ο 46χρονος διεκομίσθη στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο 401 ΣΝΑ, αλλά λίγο αργότερα, το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστό πως ο αστυνομικός δεν τα κατάφερε…
Ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και ιδιαίτερα αγαπητός στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Ψαχνά, τα οποία έχουν συγκλονιστεί από την ξαφνική απώλεια ενός νέου ανθρώπου, τον οποίο, όπως λένε οι συντοπίτες του, χαρακτήριζε το ήθος, η τιμιότητα και η αξιοπρέπεια.
Πριν τρεις εβδομάδες 26χρονη αστυνομικός κατέρρευσε μέσα στο περιπολικό και έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή.

Ερωτηματικά για τους αιφνίδιους θανάτους 138 παιδιών το 2022 - Γονείς χωρίς απαντήσεις

Έντονη ανησυχία προκαλούν στους γονείς τα στατιστικά δεδομένα της ΕΛΣΤΑΤ που μιλούν για 138 αιφνίδιους θανάτους παιδιών και εφήβων από 0 έως 19 ετών μόνο το πρώτο 5μηνο του 2022.
Στην ηλικιακή ομάδα 0 έως 4 ετών οι θάνατοι φτάνουν τους 82 στο ίδιο διάστημα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που επικαλείται η ΕΡΤ, στην ηλικιακή ομάδα 5 έως 9 ετών κατά τους πρώτους 5 μήνες του 2022 έχουν καταγραφεί 12 θάνατοι, στις ηλικίες 10 έως 14 σημειώθηκαν 11 απώλειες και ακόμη 33 στις ηλικιακή κατηγορία από 15 έως 19 ετών.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 2020 κατέληξαν 33 παιδιά ηλικίας 5-9 χρόνων και το 2021 "έφυγαν” αιφνιδίως 37 παιδιά.
Συνολικά, το 2020 χάθηκαν 70 παιδιά ηλικίας 5-15 ετών, ενώ το 2021 80 παιδιά.

Χωρίς απάντηση

Το παραδέχτηκε η ηγεσία του υπ. Υγείας. Ομως όταν γονείς, πολλοί γονείς, χάνουν τα παιδιά τους ανεξήγητα, χωρίς πολλές φορές να τους λένε οι γιατροί τα αίτια του θανάτου, ίσως και επειδή είναι ασαφή και δυσδιάκριτα, τότε ο συναγερμός πρέπει να χτυπήσει.
Θάνατοι υπήρχαν. Ποτέ όμως τόσο πολλοί. Μικρών παιδιών.
Υπάρχει κάτι αόρατο;

Συντετριμμένοι

Οι γονείς τους παραμένουν συντετριμμένοι. Από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τα παιδιά τους πρόωρα, ανεξήγητα και αναπάντεχα. Ο θάνατος της 12χρονης Δήμητρας στη Θεσσαλονίκη, το ξαφνικό τέλος του 16χρονου Λευτέρη στη Ρόδο, μαζί με τον χαμό της 3χρονης Κατερίνας ανήμερα της Πρωτομαγιάς, στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης βασανίζουν τόσο τους γιατρούς, όσο κ τους στενούς συγγενείς των θυμάτων που ζητούν και περιμένουν απαντήσεις.


Πέντε θάνατοι παιδιών από το Πάσχα

Υπενθυμίζεται ότι μετά το Πάσχα κατέληξαν δύο παιδιά στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ένα 3χρονο κοριτσάκι και ένα 7χρονο αγόρι.
Στις αρχές Μάη, μια 12χρονη βρέθηκε νεκρή από τη μητέρα της στο σπίτι τους στην Πάτρα, ενώ λίγες μέρες αργότερα ένας 16χρονος από τη Ρόδο έχασε τη ζωή του νοσηλευόμενος στο Παίδων ένας 16χρονος από τη Ρόδο. Το βράδυ της Τρίτης 31/5 πέθανε ακόμη μια 12χρονη, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Ο 16χρονος στη Ρόδο

Το δικό της Γολγοθά ανεβαίνει και η οικογένεια του 16χρονου Λευτέρη στη Ρόδο. Ενός παιδιού που υπέκυψε στο νοσοκομείο του νησιού, μετά από υψηλό πυρετό που εμφάνισε.
Στην υπόθεση έχει ήδη παρέμβει η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών του νησιού, καθώς ο πατέρας του άτυχου μαθητή καταγγέλλει πως οι γιατροί αδιαφόρησαν.
Ο άτυχος Λευτέρης είχε υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς σε μικρή ηλικία, αλλά όπως μας λέει ο πατέρας του, οι γιατροί δεν συγκινήθηκαν από το ιστορικό του.

Αντιπυρετικά και εξιτήριο

Του έδωσαν εξιτήριο με αντιπυρετικά για το σπίτι, αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε.
Αναπάντητα ερωτήματα και πίσω από τον θάνατο της 3χρονης Κατερίνας, που εισήχθη παραμονές του Πάσχα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, με πρήξιμο στον αστράγαλο και χαμηλό πυρετό.
Μετά από 11 μέρες νοσηλείας στο Ιπποκράτειο, η μικρή Κατερίνα μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο, όπου και κατέληξε.
Κοινή συνισταμένη πίσω από τους 5 τελευταίους θανάτους παιδιών, το ότι οι γιατροί δεν έχουν καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα για τα αίτια και περιμένουν απαντήσεις από τις ιστολογικές εξετάσεις.
Τα βλέμματα είναι μονίμως στραμμένα στους βασανισμένους γονείς και στις οικογένειες των θυμάτων.

Κι όμως η Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Λοιμωξιολογίας, Βασιλική Σπούλου.... καθησυζυχάζει

«Δεν μπορούμε να πούμε αν είναι ανησυχητικά αυτά τα στοιχεία γιατί είναι απλά νούμερα.Τέτοια περιστικά συμβαίνουν κάθε χρόνο.
Οι αιτίες είναι: καρδιολογικά προβλήματα που δεν είχαν εντοπιστεί, η μηνιγγίτιδα, οι περίεργες αντιδράσεις του ανοσοποιητικού που δίνει εικόνα σοκ και καταπληξίες και τώρα με τα περίεργα σύνδρομα με τον Covid που αν δεν διαγνωστούν άμεσα μπορούν σε σπάνιες περιπτώσεις να φθάσουν σε ακραία σημεία», τόνισε στην ΕΡΤ η Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Λοιμωξιολογίας, Βασιλική Σπούλου.
Η ίδια εμφανίστηκε.... καθησυχαστική, τονίζοντας ότι πρόκειται για μεμωνομένα περιστατικά, ενώ ζήτησε από τους γονείς να προσέχουν την υγεία των παιδιών, να τους κάνουν τα εμβόλια και αν βλέπουν κάτι που έχει αλλάξει στη συμπεριφορά τους, να απευθύνονται στους ειδικούς.

Ερωτηματικά

Το ερώτημα βασικά παραμένει: Πρόκειται για τυχαίο γεγονός ότι η πανδημία... αιφνίδιων θανάτων συμπέφτει χρονικά με τους εμβολίων κατά της covid;
Έρευνες που βλέπουν διαρκώς το φως της δημοσιότητας, προειδοποιούν διαρκώς για τις παρενέργειες τους και δη σε θέματα καρδιοπαθειών.
Οι επιστήμονες τι έχουν να πουν για αυτό;

www.bankingnews.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/8/22 11:53

    ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΕΡΗΜΕΣ ΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο ρε επιστήμονα το βρήκες!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/8/22 21:38

      Ο «θεός» μάλλον χεσμενος είναι. Τι έγινε Θεούλη, χτυπήσεις την Τετάρτη δόση σου ή ακόμα περιμένεις ;

      Διαγραφή
    3. Βρε πιθηκάκι δεν φταίει κανείς για τα χάλια σου, εγώ φταίω που σε ξέχασα στήν εξέλιξη.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *