ροή ειδήσεων

Θύρα 7 Ρόδου: «Δεν θα παρευρεθούμε οργανωμένα στο γήπεδο για το Super Cup…»Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού στη Ρόδο ενημέρωσαν πως δεν θα βρεθούν στο Σούπερ Καπ...


Οι σύνδεσμοι του Ολυμπιακού στη Ρόδο εξέδωσαν ανακοίνωση ότι δεν θα παραβρεθούν στο Σούπερ Καπ. Μάλιστα είπαν ότι κανείς δεν μπορεί να τους κόψει το γήπεδο, ενώ άφησαν μπιχτές και για τα εισιτήρια.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά από απόφαση και των 3 συνδέσμων του νησιού ΜΑΣ ( Π.Ε.Φ.Ο. ΦΑΝΩΝ, ΘΥΡΑ 7 ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, ΘΥΡΑ 7 ΡΟΔΟΥ) ανακοινώνουμε ότι δεν θα παρευρεθούμε οργανωμένα στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το Super Cup!

Οι λόγοι αναγράφονται παρακάτω!


1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ 50€ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ 80€ (ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ! (ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ).

2. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΦΗΒΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ!


Υ.Γ.1 ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
Υ.Γ.2 ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΘΥΡΑ 7 ΡΟΔΟΥ , Π.Ε.Φ.Ο ΡΟΔΟΥ ΦΑΝΩΝ , ΘΥΡΑ 7 ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ»

thrylos24

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *