ροή ειδήσεων

Επείγουσα έκκληση για βοήθεια καθώς κινδυνεύει συνάνθρωπος μας να βρεθεί νεκρός.



Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση 

Ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : survivorellas@gmail.com-6945294197), γράφει την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι-Ισχύς δια της γνώσεως εδώ και 16 συναπτά έτη. Είναι γνωστό και αποδεδειγμένο ότι για τις πατριωτικές δραστηριότητες του εντός και εκτός διαδικτύου, έχει υποστεί μακράν τις μεγαλύτερες διώξεις από οποιονδήποτε άλλο συνάνθρωπό μας, από εθνομηδενιστές-νεοταξίτες και ξένα ανθελληνικά κέντρα που έχουν πολύ μεγάλη δραστηριότητα σε Ροδόπη, Ξάνθη, Έβρο, Λέσβο, Κω και Ρόδο.

Επίσης τα δύο τελευταία χρόνια είναι μέλος της συντακτικής ομάδατου ηλεκτρονικού περιοδικού Arisvinews.blogspot.com. Επίσης ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής είναι μέλος της συντακτικής ομάδας του Mytilenepress στις εσχατιές και στην πιο ευαίσθητη σε Εθνικό επίπεδο περιοχή της Ελληνικής επικράτειας, μαζί με την Κω, την Ρόδο, και την Θράκη. Τα δύο ηλεκτρονικά περιοδικά είναι τα μοναδικά ανεξάρτητα-δημοκρατικά και εθνικιστικά (Arisvinews) σε όλο το Αιγαίο, και την Θράκη. Για πολλοστή φορά επιχειρούν να τον εξοντώσουν με διάφορους τρόπους. Η κατάσταση του είναι πολύ κρίσιμη καθώς μπορεί να καταλήξει ανά πάσα στιγμή, με βάση τις συνθήκες που αντιμετωπίζει (άστεγος, άνεργος. άκληρος, χωρίς εργασία), καθώς η νέα τάξη πραγμάτων του αφαίρεσε εντέχνως και σκοπίμως όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, γιατί αρνήθηκε να σταματήσει τις δραστηριότητες του. Αυτή την στιγμή του κάνουν έξωση. Την έξωση την κάνουν σκόπιμα και από πίσω είναι ακροαριστερές-εθνομηδενιστικές ομάδες. Ο ιδιοκτήτης αρνείται να παραλάβει τα μισθώματα και εκείνος δεν έχει χρήματα για δικηγόρο για να κάνει την διαδικασία με το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων. Εάν βρεθεί στο δρόμο είναι ζήτημα ημερών για να χάσει την ζωή του, λόγω των κακουχιών και των σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Μεταξύ άλλων έχει ανάγκη για άμεση (τις επόμενες ημέρες για οικονομική υποστήριξη), ώστε να κινήσει την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες. Επίσης κάνει έκκληση για ρούχα και στέγη-εργασία, ώστε να μην καταλήξει αβοήθητος μέσα στον δρόμο. Ακόμη για όσους δεν γνωρίζουν ήταν στέλεχος στην Α Εθνική σε μεγάλo ΑθηναΪκό σωματείο, στην καλαθοσφαίριση. Kλείνοντας να περάσουμε να δούμε τι έχουν αναφέρει μερικοί επώνυμοι και λιγότερο γνωστοί όπως ο Λάμπρος Κ. Σκόντζος, Θεολόγοος της αρχιεπισκοπής Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, η Βασιλική Παπανεστωροπούλου, και η Α. Κομνηνού :

“Ο Έλληνας με την διαφορετική φιλοσοφία και ειδική παιδεία, δημιουργεί στην πράξη ανθρώπους ανώτερης ποιότητας, με πολύ ισχυρές και ολοκληρωμένες προσωπικότητες, οι οποίοι είναι σε θέση να αντέξουν και να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία μέσα από την στήλη Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και ιστορία-Επικρατέειν η Απόλλυσθαι του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου Γεωστρατηγικού και Γεωπολιτικού αναλυτή. Κοινώς αποδεκτό είναι ότι ο κύριος Γιαννόπουλος είναι ο μοναδικός Έλληνας στον κόσμο που προτείνει τον συνδυασμό : Oρθοδοξία, Εκκλησιασμός, κατήχηση, χρηστά ήθη, μουσικά σχολεία, υψηλός αθλητισμός, ιστορική γνώση, για την δημιουργία Ελλήνων ανώτατης ποιότητας.

Η στήλη έχει την περισσότερη επισκεψιμότητα και εκτίμηση εντός και εκτός συνόρων από όλους τους Έλληνες Χριστιανούς. Σχετικά με την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι εδώ και πολλά χρόνια όλοι οι Έλληνες αναγνώστες με παιδεία, σε σχόλια, email και τηλεφωνικά, αναφέρουν, ότι έχουν διαβάσει όλους τους Έλληνες και ξένους καθηγητές σχετικά με την ιστορία της Ρωμαϊκής-“Βυζαντινής” αυτοκρατορίας, εν τούτοις μόνον στις εργασίες, από την στήλη Ορθοδοξία-γεωστρατηγική και ιστορία του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου, διάβασαν τόσες πολλές νέες-πρωτότυπες και τεκμηριωμένες ιστορικές παρατηρήσεις. Επίσης επισημαίνουν ότι μέσα από αυτές τις ιστορικές του εργασίες, ανέβασε το ηθικό τους στον μέγιστο βαθμό κατά την πιο δύσκολη ιστορικά στιγμή για το Ελληνικό έθνος και παράλληλα αύξησε κατά πολύ περισσότερο την αγάπη τους για την Ελληνική μεσαιωνική ιστορία “Βυζάντιο”, τους αρχαίους φιλοσόφους και την πατρίδα. Ταυτόχρονα δημιουργεί Έλληνες ανώτατης ποιότητας με έναν μοναδικό συνδυασμό, τον οποίο προτείνει, μόνον εκείνος. Μας κάνει πολύ καλύτερους πατριώτες και Χριστιανούς.

Στα 16 χρόνια και δέκα μήνες που είναι στα ΜΜΕ, ο κύριος Γιαννόπουλος, έχει στείλει χιλιάδες παιδιά στις Εκκλησίες, στα μουσικά σχολεία, και στον υψηλό-ερασιτεχνικό αθλητισμό, με μοναδικό σκοπό την δημιουργία Ελλήνων ανώτερης ποιότητας. Έλληνες οι οποίοι θα αντέχουν στα δύσκολα και δεν θα είναι χειραγωγήσιμοι από την νέα τάξη πραγμάτων.” ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ. ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΖΩΗΣ,

Ο αριθμός του λογαριασμού του είναι ο εξής: ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601







Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *