ροή ειδήσεων

Σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ο ΥφΕΘΑ Νίκος Χαρδαλιάς



Έδρες συγκροτημάτων, μονάδων, υπηρεσιών και επιτηρητικών φυλακίων του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού, επισκέφθηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την πρώτη ημέρα της διήμερης επίσκεψής του σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε:

– Τη Διοίκηση Άμυνας Νήσου, του Τάγματος Εθνοφυλακής Αγίου Κηρύκου και του Επιτηρητικού Φυλακίου «ΚΕΦΑΛΕΣ», στην Ικαρία.


– Του 4ου Λόχου Εθνοφυλακής/Τάγμα Εθνοφυλακής Αγίου Κηρύκου, στους Φούρνους.

– Του Τάγματος Εθνοφυλακής, στην Πάτμο.

– Του 2ου Λόχου Εθνοφυλακής/Τάγμα Εθνοφυλακής Πάτμου, στους Λειψούς.

– Του 588 Τάγματος Εθνοφυλακής και της Υπηρεσίας Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων, στη Λέρο.

– Της Διοίκησης Άμυνας Νήσου στη Νίσυρο.

– Της Διοίκησης Άμυνας Νήσου στην Τήλο.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε για τις τρέχουσες επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητές τους και συνομίλησε με τα στελέχη, τους οπλίτες θητείας και τους εθνοφύλακες.


Επιπρόσθετα, κατά την παραμονή του στη Λέρο, επισκέφθηκε την Κανονιοφόρο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ και το Παράκτιο Περιπολικό ΤΟΞΟΤΗΣ, όπου ενημερώθηκε από τους Κυβερνήτες για την αποστολή και τις επιχειρησιακές δυνατότητες των πολεμικών πλοίων και συνομίλησε με τα πληρώματά τους.

Τέλος, ο κ. Χαρδαλιάς, πραγματοποίησε συναντήσεις με μέλη της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, τις Θρησκευτικές Αρχές και τους Διοικητές των τοπικών Υπηρεσιών των Σωμάτων Ασφαλείας. Ειδικότερα συναντήθηκε με τον Έπαρχο Ικαρίας, Παναγιώτη Γενούζο, τους Δημάρχους Ικαρίας, Νίκο Καλαμπόγια, Φούρνων Δημήτρη Καρύδη, Λειψών Φώτη Μάγγο, Λέρου Μιχάλη Κόλια, Νισύρου Χριστοφή Κορωναίο και Τήλου Μαρία Καμμά-Αλιφέρη, το σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου & Αστυπάλαιας, Υπέρτιμο και Έξαρχο Σποράδων Νήσων κ.κ. Παΐσιο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Π.Ε. Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Θεμέλαρο και τον Αντιδήμαρχο Πάτμου Νίκο Κουτούζο.

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευσε κατά τις επισκέψεις ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης. Επίσης, παρόντες ήταν κατά περίπτωση οι Διοικητές της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής Υποστράτηγος Δημήτριος Βακεντής, της 79 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής Ταξίαρχος Νικόλαος Λαμπιδώνης και της 80 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής Ταξίαρχος Σπυρίδων Κογιάννης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *