ροή ειδήσεων

Εθνική -Σπανού: «Έκτος παίκτης ο κόσμος της Ρόδου! – Είμαστε πολύ κοντά στην πρόκριση»

Η Άρτεμις Σπανού σχολίασε την μεγάλη νίκη της Εθνικής κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία αλλά και την στήριξη του κόσμου.



Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Από την αρχή ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε όμως ότι θα παίζαμε στην έδρα μας και θα είχαμε τον κόσμο μαζί μας. Στο ξεκίνημα του αγώνα δεν μπήκαμε όπως θα θέλαμε, αρχικά οδηγήσαμε στο σκορ και μετά βρεθήκαμε πίσω. Καταφέραμε να παλέψουμε, να βάλουμε μεγάλα σουτ και να πάρουμε ξανά το προβάδισμα. Στο τέλος εκεί που κρίνονταν το παιχνίδι και έπρεπε, ήμασταν σοβαρές και συγκεντρωμένες για να πάρουμε ένα σημαντικό παιχνίδι για μας».


Για την στήριξη του κόσμου: «Ακούγαμε τον κόσμο που μας ενθάρρυνε και μας υποστήριζε. Καταλάβαμε μάλιστα ότι όταν πέσαμε λίγο με τις φωνές του μας ανέβασε. Ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης μας, τον χρειαζόμαστε και είναι ένα τεράστιο αβαντάζ να παίζεις στην έδρα σου. Μας βοήθησε πάρα πολύ και τον ευχαριστούμε».


Για το ότι η Ελλάδα έχει «αγκαλιάσει» την πρόκριση: «Πλέον είμαστε πάρα πολύ κοντά στην πρόκριση. Έχουμε ένα ακόμη παράθυρο, άλλα δύο παιχνίδια με Πορτογαλία και Εσθονία, να πάρουμε τις νίκες και να είμαστε στην τελική φάση. Αυτές οι νίκες που κάναμε εδώ στην Ρόδο ήταν πολύ σημαντικές».

galanolefko

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *