ροή ειδήσεων



Νικήτρια η Ρόδος στο Δωδεκανησιακό ντέρμπι απέναντι στον ΑΟ. Πυλίου

Με γκολ του Κάμπα στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης η Ρόδος επικράτησε με 1-0 του Α.Ο Πυλίου στο Δωδεκανησιακό ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής και έμεινε μόνο πρώτη στην κορυφή του ομίλου. Αρκετά καλοί στο ματς οι φιλοξενούμενοι που έχασαν ευκαιρίες για την ισοφάριση, με τον Μανουσάκη να κρατά όρθια την ομάδα του.

Το ματς

Με τις καλύτερες περγαμηνές ξεκίνησε την αναμέτρηση η Ρόδος, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό πήρε το προβάδισμα. Ο Βογιατζής κέρδισε την μπάλα στην μεσαία γραμμή, πέρασε κάθετα για τον Τζουανάκη ο οποίος πάτησε περιοχή από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή βρήκε τον Κάμπα που πλάσαρε στο δεξί παραθυράκι του Χάμου για το 1-0. Ο Α.Ο Πυλίου μετά το γρήγορο γκολ που δέχτηκε ανέβασε ψηλά τις γραμμές του και πίεσε αρκετά την άμυνα των γηπεδούχων. Στο 10΄ ο Γκίκας σέντραρε από αριστερά, ο Αλεξίου με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Δρόσο, το σουτ του οποίου κόντραρε στον Σουλάι και απομακρύνθηκε. Στο 14΄ το μακρινό σουτ του Αλεξίου κατέληξε λίγο άουτ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα η Ρόδος απάντησε στις ευκαιρίες με τον Τζουνάκη να πατάει και πάλι περιοχή από αριστερά, σουτάροντας στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Χάμου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν στην συνέχεια, κρατώντας μακριά από την περιοχή τους τον Α.Ο Πυλίου και ουσιαστικά πήγαν στο δεύτερο μέρος διατηρώντας το υπέρ τους προβάδισμα.

Στα πρώτα 20 λεπτά της επανάληψης το ματς ήταν αρκετά κακό ποιοτικά, με τις δύο ομάδες να πραγματοποιούν σωρεία λαθών στην μεσαία γραμμή. Ουσιαστικά ο ρυθμός άνοιξε μετά το 65΄, με την Ρόδο να απειλεί πρώτη στο 68΄ όταν ο Νικολόπουλος σέντραρε από αριστερά, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Μπαρμπαρούση, που πήρε την κεφαλιά η οποία κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. Το ματς έγινε ροντέο στο φινάλε με διαδοχικές χαμένες ευκαιρίες και για τις δύο πλευρές. Αρχικά στο 72΄ ο Μανουσάκης πραγματοποίησε την επέμβαση του αγώνα, καθώς σταμάτησε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Γκίκα, έπειτα από την σέντρα του Παπαγεωργίου. Στο 87΄ ο Νίκα πάτησε περιοχή από δεξιά, με τον Μανουσάκη να του λέει και πάλι όχι στην κλειστή του γωνία. Τρία λεπτά αργότερα ο Αποστολίδης εκτέλεσε κόρνερ, ο Παναγιωτόπουλος πήρε την κεφαλιά με τον Παντίδο να απομακρύνει σωτήρια στην γραμμή, ενώ στην αμέσως επόμενο φάση ο Μπουσμπίμπα βγήκε τετ-α-τετ με τον Χάμο έπειτα από λάθος της άμυνας του Α.Ο Πυλίου, ωστόσο το πλασέ που επιχείρησε σταμάτησε στον πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Η Ρόδος κράτησε μπάλα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και πανηγύρισε την μεγάλη νίκη.

MVP

Ο Γκέστι Σουλάι ήταν πραγματικός βράχος στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Ο νεαρός στόπερ των «πρασίνων» ήταν αυτός που σταμάτησε τις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες του Α.Ο Πυλίου και δικαίως παίρνει τον τίτλο του πολυτιμότερου. Πολύ καλή εμφάνιση και από τους Παντίδη, Νικολόπουλο, αλλά και τον Μανουσάκη όσες φορές χρειάστηκε.

Στο ύψος του

Ο Βασίλης Παπαγεωργίου πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση για τον Α.Ο Πυλίου. Αρκετά τρεξίματα και προωθήσεις στην δεξιά πλευρά, ενώ αν εξαιρέσεις την φάση του γκολ, ήταν άριστος και στα αμυντικά του καθήκοντα. Καλή εμφάνιση και από τον Γκίκα

Διαιτησία

Ζαχαρόπουλος(Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Σούζας, Γκούντας (Αν. Αττικής)

Οι συνθέσεις

Ρόδος (Νίκος Κουρμπανάς): Μανουσάκης, Νικολόπουλος, Παντίδος, Σουλάι, Βογιατζής, Γκίνο (92΄ Κανταρτζής), Τσούτσης, Κάμπα (70΄ Μπουσμπίμπα), Μπαρμπαρούσης, Τζουανάκης (88΄ Μουζακίτης), Τρόκα

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Χάμος, Μπριλάκης, Μπέρτος (89΄ Χατζηβασίλης), Παναγιωτόπουλος, Παπαγεωργίου, Ντόκο (89΄ Μανωλιάς), Γκίκας, Μαυρόπουλος, Δρόσος (36΄ Νίκα), Αλεξίου, Κότζα (65΄ Αποστολίδης)

XXSPORTS.ORG

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *