ροή ειδήσεων

Eurowings: Πρόγραμμα-μαμούθ για το καλοκαίρι με πτήσεις προς 140 προορισμούς

 

Στα επίπεδα προ της πανδημίας διαμορφώθηκε το νέο πλάνο δρομολογίων της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας για τη φετινή τουριστική περίοδο πριν 7 ώρες

Πτητικό πρόγραμμα-μαμούθ για το φετινό καλοκαίρι με δρομολόγια προς 140 δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς ανακοίνωσε η γερμανική αεροπορική εταιρεία Eurowings, καλύπτοντας τα επίπεδα προ της πανδημίας. Ουσιαστικά, το νέο πλάνο δρομολογίων της θυγατρική της Lufthansa για τη φετινή τουριστική περίοδο είναι δομημένο όπως το αντίστοιχο του 2019, προσφέροντας αντίστοιχο αριθμό θέσεων στους επιβάτες και επιλογών αεροδρομίων για προορισμούς σε όλες τις χώρες, που είχε πτήσεις την χρονιά-ρεκόρ του παγκόσμιου τουρισμού. Έτσι, στο πρόγραμμά της υπάρχουν πτήσεις και δρομολόγια προς 140 διεθνείς προορισμούς.

Η Ελλάδα, η Ιταλία και η Ισπανία παραμένουν οι τρεις πιο δημοφιλείς προορισμοί διακοπών και όλοι προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών.Είναι χαρακτηριστικό πως έχει προγραμματίσει σχεδόν 400 πτήσεις την εβδομάδα μόνο προς τη Μαγιόρκα!


Όσον αφορά στην Ελλάδα, η Eurowings καλύπτει 16 προορισμούς, για την Ιταλία 15 και για την Ισπανία 14 τουριστικούς προορισμούς με απευθείας πτήσεις από τη Γερμανία.


Επιπλέον, έχει εντάξει στο πρόγραμμά της νέα δρομολόγια από Βερολίνο, Ντίσελντορφ, Αμβούργο, Κολωνία και Στουτγάρδη και πρόσθετες πτήσεις προσφέρονται από τις βάσεις που έχει στην Πράγα (Τσεχία) και την Στοκχόλμη (Σουηδία), τις οποίες δεν διέθετε προ τις πανδημίας του κορωνοϊού.
Υψηλές προσδοκίες και μεγάλοι στόχοι

Ο Ιανουάριος είναι παραδοσιακά ο ισχυρότερος μήνας κρατήσεων για καλοκαιρινές διακοπές στη Γερμανία και γι' αυτό είναι ήδη διαθέσιμο από τις αρχές του μήνα το πλήρες πρόγραμμα πτήσεων της Eurowings από τα τέλη Μαρτίου έως τα τέλη Οκτωβρίου.

Οι προσφερόμενες επιλογές ταξιδιωτικών προορισμών περιλαμβάνουν αεροδρόμια σε 37 χώρες, περισσότερους από 140 προορισμούς και πάνω από 380 δρομολόγια.

Από το Βερολίνο περιλαμβάνονται συνολικά περίπου 30 απευθείας προορισμοί, με νέες συνδέσεις προς Μαγιόρκα, Αλικάντε, Αττάλεια, Γκέτεμποργκ, Γκρατς, Ελσίνκι, Ίμπιζα, Κοπεγχάγη, Λάρνακα, Μάλαγα, Νίκαια, Πόρτο, Ρόδο και Ζάκυνθο. Επίσης, προβλέπονται πιο συχνές πτήσεις προς Μαγιόρκα και Στοκχόλμη (11 φορές την εβδομάδα) και περίπου 20 πτήσεις προς Μαγιόρκα την εβδομάδα

Από Ντίσελντορφ περιλαμβάνονται συνολικά 116 απευθείας προορισμοί με νέα δρομολόγια προς Μπέργκεν (έως και δύο πτήσεις εβδομαδιαίως) και Ταγγέρη (μία φορά την εβδομάδα). ως και 65 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Μαγιόρκα και πιο συχνές πτήσεις προς Κρήτη (εννέα φορές την εβδομάδα).

Από την Κολωνία περιλαμβάνονται συνολικά 81 απευθείας προορισμοί με νέες συνδέσεις προς Βαλένθια (Μέχρι τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα), ως και 47 πτήσεις την εβδομάδα προς Μαγιόρκα και πιο συχνές πτήσεις προς Βαρκελώνη (13 φορές την εβδομάδα), Ρώμη (εννέα φορές την εβδομάδα), Κω και Ρόδο (επτά φορές την εβδομάδα), Αλικάντε και Μάλαγα (πέντε φορές την εβδομάδα), Αττάλεια και Στοκχόλμη (τέσσερις φορές την εβδομάδα) και Μπουργκάς (δύο φορές την εβδομάδα).

Από Αμβούργο περιλαμβάνονται συνολικά 51 απευθείας προορισμοί με νέα σύνδεση προς Γκρατς (τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα), πιο συχνές πτήσεις προς Φάρο (πέντε φορές την εβδομάδα) και Μάλαγα (τέσσερις φορές την εβδομάδα) και ως 35 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Μαγιόρκα.

Από Στουτγάρδη περιλαμβάνονται συνολικά 75 απευθείας προορισμοί με νέα σύνδεση προς Στοκχόλμη ( τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα) και ως 41 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Μαγιόρκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι επιβάτες της Eurowings από τη Γερμανία δεν είναι οι μόνοι που μπορούν να προσβλέπουν σε μια μεγάλη ποικιλία προσφορών. Οι επιβάτες από την Τσεχική Δημοκρατία, τη Σουηδία και την Αυστρία θα μπορούν επίσης να επιλέξουν από μια ευρύτερη επιλογή το καλοκαίρι του 2023.

Συνολικά 12 προορισμοί διακοπών και πόλεων θα είναι προσβάσιμοι από το Γκρατς στο νέο πρόγραμμα ενώ το πρόγραμμα πτήσεων από την Πράγα θα περιλαμβάνει 18 δρομολόγια, όπως η Γενεύη, η Ρόδος και η Κέρκυρα (νέοι προορισμοί). Επίσης, μέσα στο 2023 η Eurowings θα συνδέει επίσης το αεροδρόμιο της Στοκχόλμης στην Σουηδία με τη Ρώμη και τη Στουτγάρδη.

vradini.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *