ροή ειδήσεων

Μεγάλος νικητής ο Σάββας Διακοσταματίου. Έλαβε το «χρίσμα» του υποψηφίου δημάρχου Ρόδου.


Ο Σάββας Διακοσταματίου οριστικά και αμετάκλητα είναι εκείνος ο οποίος πλέον λαμβάνει το χρίσμα του υποψήφιου δημάρχου της Ρόδου. Η δημοσκόπηση η οποία είχε παραγγελθεί δεν θα αλλάξει σε τίποτα το αποτέλεσμα. Να σημειώσουμε ότι ο Σάββας Διακοσταματίου θα είναι πλέον ο αρχηγός της παράταξης του Φώτη Χατζηδιάκου.

Στην διαδικασία της ψηφοφορίας που διεξήχθη σήμερα, επί συνόλου 245 ψηφισάντων μελών των παρατάξεων Κουσουρνά – Χατζηδιάκου, ο κ. Διακοσταματίου έλαβε 145 ψήφους και ο κ. Σαββής 95.

Σε δηλώσεις που έγιναν μετά τη ψηφοφορία ο πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής κ.Γιάννης Κορωναίος δήλωσε:

“Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές που για μας ήταν γιορτή της Δημοκρατίας εν μέσω καταχνιάς και όχι ιδανικών συνθηκών για ένα τέτοιο εγχείρημα. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία που ξεκίνησε πως εξαμήνου για την ανάδειξη του επικεφαλής της ενιαίας παράταξης που θα διεκδικήσει το Δήμο Ρόδου στις εκλογές του Οκτωβρίου. Όλοι είστε κοινωνοί της πρωτόγνωρης δημοκρατικής διαδικασίας στην οποία συμμετείχαν 245 αυτοδιοικητικοί συνάδελφοι τους οποίους και ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Μας άνοιξαν την πόρτα τους και μας δίνουν το δικαίωμα να ελπίζουμε ότι θα βρεθούμε ξανά σύντομα. Το ταξίδι προς την κοινωνία ξεκίνησε», δήλωσε ο κ. Κορωναίος.

Μανώλης Σαββής: Σεβαστά τα αποτελέσματα των εκλογών.

« Σεβαστά τα αποτελέσματα των εκλογών. Εύχομαι να δημιουργηθεί μια διαδικασία που θα ανατρέψει τη σημερινή κατάσταση στο Δήμο. Εύχομαι αυτό που έγινε να μεγαλώσει και στο τέλος να καταλήξει σε μια νέα δημοτική αρχή. Να συγχαρώ τον συνάδελφο μου Σάββα Διακοσταματίου και να του ευχηθώ καλή και δημιουργική δουλειά» δήλωσε ο κ. Σαββής.

Διακοσταματίου: Σήμερα νίκησε η Δημοκρατία.

«Νίκησαν τα μέλη που ήρθαν και ψήφισαν. Δεν νίκησα εγώ ή ο Μανώλης. Εσείς νικήσατε και προχωρούμε όλο μαζί ενωμένοι. Δεν κέρδισε ούτε και έχασε κανείς σήμερα. Κάναμε κάτι πρωτοποριακό για τη Ρόδο μας. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κ. Στάθη Κουσουρνά και τον κ. Φώτη Χατζηδιάκο και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και να του δώσουμε ένα χειροκρότημα. Εκείνος πρότεινε τη διαδικασία που είχαμε σήμερα. Αυτό που κάναμε είναι επαναστατικό για το νησί μας. Σε μερικά χρόνια από τώρα αυτό που κάναμε εμείς θα είναι δεδομένο. Το νησί είναι μεγάλο και δεν μπορεί κανείς από μόνος του να παλέψει για το δήμο αν δεν έχει μαζί του, τους δημότες. Διαφορετικά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα.Μαζί με το Μανώλη Σαββή και τον Βαγγελη Μανδρακό που στηρίζει και ηγείται της προσπάθειας σχηματισμού ψηφοδελτίου προχωρούμε όλοι μαζί», δήλωσε κ. Διακοσταματίου που συνεχάρη την συντονιστική επιτροπή που από αύριο, όπως είπε, ξεκινάει δουλειά.

«Πάμε ενωμένοι για μια μεγάλη νίκη στις εκλογές τον προσεχή Οκτώβριο . ‘Όταν είμαστε όλοι μαζί θα είμαστε νικητές και όχι νικημένοι», είπε.

proodos



Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/2/23 12:34

    ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/2/23 20:59

      Άραγε υπάρχει ακόμα Σύριζα και χωρίς ΑΝΕΛ?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *