ροή ειδήσεων

Η τροπολογία ντροπής, με υπογραφή Γεωργιάδη και εντολή Μητσοτάκη, για να παραμείνει στην καρέκλα του επιμελητηρίου Αχαΐας ο "γαλάζιος Mr Λουξ" Πλάτωνας Μαρλαφέκας!

Ιδού το αμετάκλητο βούλευμα που τον παραπέμπει για κακούργημα μαζί με άλλα 88 άτομα με την κατηγορία της απιστίας.



Φωτογραφική» (ν)τροπολογία για να παραμείνει στην θέση του ο «γαλάζιος» κατηγορούμενος με αμετάκλητο βούλευμα για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, νυν πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, κατατέθηκε σκανδαλωδώς από το Υπουργείο Ανάπτυξης «μέσα» σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Με την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνης Γεωργιάδης άλλαξε «φωτογραφικά» ο νόμος ο οποίος μεταξύ άλλων πλέον προβλέπει ότι για να τεθεί σε αργία ο πρόεδρος του επιμελητηρίου δεν αρκεί το αμετάκλητο Βούλευμα αλλά να του έχει επιβληθεί και περιοριστικός όρος! Κάτι τέτοιο δεν του έχει επιβληθεί.

Η πρωτοφανής μεθόδευση υπέρ ενός προσώπου που ελέγχεται από την Δικαιοσύνη με την βαρύτατη κατηγορία της κακουργηματικής απιστίας, έχει προκαλέσει σάλο και οργή στους κόλπους του Επιμελητηρίου Αχαΐας αλλά και έντονους τριγμούς στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, στελέχη της οποίας κάνουν λόγω για πρωτοφανές σκάνδαλο και μεθοδεύσεις που είναι απόλυτα σίγουρο πως ότι έγινε έχει την έγκριση του πρωθυπουργού.

Ο νυν πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας βρίσκεται μεταξύ των 87 συνολικά προσώπων που παραπέμπονται με το 442/220 αμετάκλητο από τις 21/1/2022 Βούλευμα σε δίκη, για την μεγάλη κομπίνα στην Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα, με την κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος. Όλα τα πρόσωπα που παραπέμπονται – σύμφωνα με το Βούλευμα – (μέλη των εκάστοτε διοικήσεων της Τράπεζας, υπάλληλοι, δανειολήπτες που ήσαν διαχειριστές ή διευθύνοντες σύμβουλοι εταιρειών και φυσικά πρόσωπα) – εμπλέκονται διαχρονικά στην δυσώδη υπόθεση της «αρπαχτής» των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ με όχημα την «αμαρτωλή» Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα.







 

 edolio5.blogspot.com

 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *