ροή ειδήσεων

Ρόδος: Oλέθριο λάθος με νεκρό οδηγό στην είσοδο βενζινάδικου




Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην είσοδο βενζινάδικου στη Ρόδο. Μια αντικανονική αναστροφή προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατο του οδηγού της μηχανής…

Κατηγορούμενος για το τροχαίο και τον θάνατο του 25χρονου μοτοσικλετιστή, ο οδηγός ενός απορριμματοφόρου. Εκείνος που βγαίνοντας από το βενζινάδικο, επιχείρησε να στρίψει αριστερά για να μπει στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας. Δεν πρόσεξε και δεν είδε τον άτυχο νεαρό. Εκείνος φρέναρε αλλά η μηχανή του διαλύθηκε πάνω στο σκουπιδιάρικο. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Οι γονείς και οι στενοί συγγενείς του, ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του οδηγού, που θεωρούν υπεύθυνο για την τραγωδία.


Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια θα καθίσει σήμερα ένας οδηγός απορριμματοφόρου οχήματος για τον θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα του 25χρονου Ευάγγελου Λεοντή. Στις 3 Οκτωβρίου του 2021, ημέρα Κυριακή στις 09:30 το πρωί, ο 25χρονος, επέβαινε και οδηγούσε μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας του επί της οδού Ανατολικών Ακτών-Αεροδρομίου –Τσαΐρι στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Τσαΐρι.

Ο δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης, έχει πλάτος 9 μέτρων και οι δύο λωρίδες (μία ανά κατεύθυνση) διαχωρίζονται στο οδόστρωμα με διπλή συνεχόμενη διαχωριστική γραμμή. Διατηρούσε σταθερή ταχύτητα και βρισκόταν στο ύψος της εξόδου του πρατηρίου καυσίμων της EΚO στα δεξιά του.

Ο κατηγορούμενος, οδηγώντας απορριμματοφόρο όχημα ιδιοκτησίας ομόρρυθμης εταιρίας, βγήκε από το βενζινάδικο, στρίβοντας αριστερά με σκοπό να εισέλθει στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο. Σύμφωνα με μαρτυρίες χωρίς να ελέγξει και χωρίς να κοιτάξει αριστερά του αν διέρχεται άλλο όχημα ο οδηγός πάτησε γκάζι και ως εκ τούτου δεν είδε τη μηχανή, που πήγαινε κανονικά στην πορεία της.

Ο οδηγός της μηχανής πάτησε φρένο αλλά τελικά κατέληξε στο πίσω μέρος του σκουπιδιάρικου με τραγική συνέπεια, η μοτοσυκλέτα να συντριβεί ολοσχερώς και να παραμορφωθεί εξολοκλήρου και κυρίως ο οδηγός να οδηγηθεί σε ακαριαίο βίαιο θάνατο, αφού το σώμα του συνεθλίβη από την σφοδρή πρόσκρουση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική, οι συγγενείς του 25χρονου υποστηρίζουν ότι αποκλειστικά υπεύθυνος για το τροχαίο δυστύχημα, είναι ο κατηγορούμενος οδηγός του απορριμματοφόρου οχήματος, καθώς όντας επαγγελματίας οδηγός κινούμενος επί σειρά ετών στο οδικό δίκτυο της περιοχής και έχοντας γνώση ότι επιχειρεί αντικανονική αριστερή στροφή, παραβίασε ευθέως τον Κ.Ο.Κ. και πάτησε την διπλή διαχωριστική γραμμή.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *