Συναγερμός το απόγευμα της Δευτέρας, 20 Μαρτίου, στο ΕΚΑΒ, καθώς ένα 12χρονο αγόρι σε χωριό της Μεσαράς Κρήτης, υπέστη ηλεκτροπληξία.
Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο 12χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, ενώ από τους γιατρούς του Κέντρου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 12χρονος επιχείρησε να φορτίσει το κινητό του και υπέστη ηλεκτροπληξία.
Όπως ανέφερε στο ίδιο μέσο ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, Στυλιανός Κτενιαδάκης, η κατάσταση της υγείας του παιδιού που νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου είναι καλή.
DNews
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.