ροή ειδήσεων

Ρόδος: Η καταγγελία για τη σχέση ανήλικης με 26χρονο και το ερωτικό βίντεο στο TikTok



Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου υποβλήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας του νησιού η δικογραφία που σχηματίστηκε κατόπιν ανώνυμης καταγγελίας κατά ενός Έλληνα για τυχόν τέλεση των αδικημάτων της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης ή και της τέλεσης γενετήσιων πράξεων με ανήλικη.

Ολα ξεκίνησαν μετά από ανώνυμη καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία και αφορούσε τη σχέση ενός 26χρονου με μία ανήλικη.


Ο πρώτος μάλιστα ανέβασε στο TikTok βίντεο με προσωπικές στιγμές του με τη νεαρή κοπέλα.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξακρίβωσε τα στοιχεία της ανήλικης, κατοίκου της Ρόδου και ενημέρωσε σχετικά την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Η ανήλικη εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου και ανέφερε διατηρεί σχέση με τον ημεδαπό από την ηλικία των 15 ετών με την θέλησή της και με γνώση της μητέρας και της γιαγιάς της.
Και υπόθεση revenge porn

ντιμέτωποι με την κατηγορία της διακίνησης πορνογραφικού υλικού συμμαθήτριάς τους είναι δύο μαθητές Γυμνασίου στη Ρόδο, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 14χρονο, ο οποίος φέρεται να είχε σχέση με το 13χρονο (!) θύμα και να κατέγραψε στο κινητό του τηλέφωνο προσωπικές τους στιγμές. Μαζί του όμως κατηγορείται και μία ανήλικη, που φέρεται να προέτρεψε τον 14χρονο να προβεί στην παραπάνω πράξη.

Στη συνέχεια, οι κατηγορούμενοι φέρεται πως κοινοποίησαν το βίντεο -σε πρόσωπα εντός του σχολείου- μέχρι και σε καθηγητές!


Τον δελέασε η μαθήτρια;

Εν τω μεταξύ, την περασμένη Κυριακή (26/3), έγινε γνωστή υπόθεση revenge porn, με πρωταγωνιστές ανηλίκους. Η παράνομη μαγνητοσκόπηση, σύμφωνα με τη dimokratiki, φέρεται να έλαβε χώρα στις 24 Φεβρουαρίου, ενώ το αδίκημα αποκαλύφθηκε στις 8 Μαρτίου του 2023.

Ένας 14χρονος μαθητής φέρεται να δελεάστηκε από έτερη μαθήτρια, που τον έπεισε να μαγνητοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο τη συμμαθήτριά τους με την οποία ο πρώτος διατηρούσε σχέση, την ώρα της ερωτικής τους συνεύρεσης, και να της στείλει το βίντεο έναντι αμοιβής ύψους 2.000 ευρώ!

Τα χρήματα όμως δεν δόθηκαν ποτέ και, όταν γνωστοποιήθηκε το θέμα, η διεύθυνση του σχολείου κάλεσε τον ανήλικο για εξηγήσεις.

Ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι είχε στείλει στη συμμαθήτριά του που του είχε τάξει αμοιβή, επτά βίντεο διάρκειας λίγων δευτερολέπτων το καθένα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται σε προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως του αδικήματος.

Παράλληλα και το θύμα έδωσε κατάθεση για την υπόθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου.

mynews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *