ροή ειδήσεων

Το Κολοσσός-Άρης με τη γλώσσα των αριθμών



Κολοσσός και Άρης αναμετρώνται αύριο στη Ρόδο, σ’ ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει στην ιστοσελίδα του για τον αγώνα στο κλειστό της Καλλιθέας:

“Στη Ρόδο θα γίνει ένα από τα δύο παιχνίδια με τα οποία θα ανοίξει αύριο (1/4, 16:00, ERT Sports 1) η αυλαία της 21ης αγωνιστικής, της προτελευταίας για την κανονική περίοδο της Basket League. Ο Κολοσσός H Hotels θα υποδεχτεί τον Άρη σε ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες που επιδιώκουν το πλασάρισμα τους στην εξάδα της τελικής βαθμολογίας.


Ο Κολοσσός H Hotels έχει παρουσιάσει εκ διαμέτρου αντίθετους απολογισμούς, εντός (8-1) και εκτός έδρας (1-9). Από τη Ρόδο πέρασε μόνον ο Ολυμπιακός ενώ μετά τον Άρη το νησί θα επισκεφτεί και ο Παναθηναϊκός την επόμενη Τρίτη (4/4, 19:00) για το εξ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής. Το καλύτερο ποσοστό, εντός έδρας νικών κανονικής περιόδου στην ιστορία των «θαλασσί» είναι εκείνο της σεζόν 2011-12 όταν είχαν 83,33 (10-2).

Ο Άρης κλείνει το Σάββατο το πρόγραμμα των εκτός έδρας αγώνων του στην κανονική περίοδο, αφού η αυλαία γι’ αυτόν θα πέσει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα. Μακριά από το Nick Galis Hall έχει απολογισμό 3-7, έχοντας φτάσει ήδη στην ισοφάριση της μεγαλύτερης επίδοσης του σε νίκες των τελευταίων πέντε χρόνων και έχοντας ξεπεράσει εκείνη των τελευταίων τριών.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Μέσα από το παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Κολοσσός H Hotels όχι μόνο σημείωσε τη μοναδική εκτός έδρας νίκη του στο φετινό Πρωτάθλημα, αλλά επέκτεινε και το σερί του στο Nick Galis Hall φτάνοντας το στις έξι διαδοχικές επιτυχίες. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου επικράτησε με 74-68 στηριζόμενος στο δίδυμο των Μάικλ Ντίξον (19π, 5ρ, 4ασ.) και Δημήτρη Κατσίβελη (19π, 6ρ, 9κ.φ). Για τον Άρη καλύτεροι ήταν ο Τζος Χάγκινς (13π.) και ο Ίσμαελ Σανόγκο (12π, 10ρ).

Οι «θαλασσί» έχουν τον πρώτο λόγο στην ιστορία αυτών των αγώνων και μάλιστα η νίκη που σημείωσαν στη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, ήταν η συνολικά η έβδομη συνεχόμενη. Η τελευταία νίκη του Άρη ήταν και η τέταρτη που είχε συνολικά στη Ρόδο. Ήταν εκείνη που σημείωσε στις 10 Νοεμβρίου 2018 με 72-61 (Μαυροειδής 13π, 7ρ, Άσκα 11π, 8ρ – Λάκι Τζόουνς 14π, 8ρ, Κάιζερ 10).

Συνοπτικά οι αριθμοί αυτών των αγώνων…

ΣΥΝΟΛΙΚΑ
Κολοσσός H Hotels – Άρης 21-12

ΜΕ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ H HOTELS
Κολοσσός H Hotels – Άρης 12-4

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
2010-11: Κολοσσός H Hotels – Άρης 89-70

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΠΟΝΤΩΝ
2014-15: Κολοσσός H Hotels – Άρης 78-77 (Ο Ντόμινικ Ουότερς είχε 25 για τον Κολοσσό H Hotels)”.

 

 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *