ροή ειδήσεων

Το ιστορικό ξενοδοχείο «Κάμειρος» της Ρόδου κοσμεί πλέον το χαρτοφυλάκιο του ομίλου Ζώη

Υπεγράφη σήμερα η πολυετής μίσθωση του ακινήτου – Θα μετονομαστεί σε «Island City Hotel», ενώ προβλέπεται η άμεση ανακαίνισή του και λειτουργία από τον Μάιο του 2023 

 

Την δυναμική επέκτασή του συνεχίζει ο όμιλος Ζώη στον κλάδο της φιλοξενίας, καθώς από σήμερα ανήκει στο χαρτοφυλάκιό του ένα από τα ιστορικότερα τουριστικά ακίνητα στο κέντρο της Ρόδου. Πρόκειται για το ξενοδοχείο «Κάμειρος»!

Η συμφωνία μίσθωσης του ακινήτου ολοκληρώθηκε επίσημα με την υπογραφή των απαραίτητων εγγράφων που πιστοποιούν την αλλαγή σελίδας στην λαμπρή ιστορία του εμβληματικού ακινήτου στο κέντρο της πόλης, που κάποτε φιλοξενούσε στους χώρους του ακόμη και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Βρίσκεται στην «καρδιά» του Μανδρακίου, επί της οδού 25ης Μαρτίου (πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο της Ρόδου), είναι 4ων αστέρων και δυναμικότητας 50 δωματίων.

Στους όρους της συμφωνίας προβλέπεται η πολυετής παραχώρησή του, καθώς επίσης και η πλήρης ανακαίνισή του η οποία θα γίνει άμεσα. Αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό βάσει χρονοδιαγράμματος μέσα στον Μάιο του 2023.

Επιπλέον προβλέπεται η μετονομασία του σε «Island City Hotel», έτσι ώστε να ευθυγραμμιστεί με τα άλλα assets του ομίλου που φέρουν επίσης το Island στον διακριτικό τους τίτλο.

Στόχος είναι ασφαλώς να δημιουργηθεί μια αλυσίδα boutique hotels υπό την σκέπη του ομίλου, με κοινό όνομα, χρώματα και υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες για τον επισκέπτη που θα κοσμούν το κέντρο της Ρόδου.

Ψυχή και πρωτεργάτης αυτής της προσπάθειας είναι ο κ. Κωνσταντίνος Ζώης, που μαζί με τον συνεταίρο του κ. Ιωάννη Χαλικιά ο οποίος εκτελεί και χρέη γενικού διευθυντή του ομίλου, μοιράζονται το ίδιο όραμα.

«Όραμα μας είναι η ανάπτυξη του branding “Island” σε όλο το κέντρο της Ρόδου, υπό τη μορφή boutique hotels. Φιλοδοξούμε το κέντρο της πόλης να αποτελέσει πόλο έλξης για τους επισκέπτες του νησιού μας, μέσω της αναβάθμισης των υπηρεσιών φιλοξενίας και με αυτό τον τρόπο να αναδειχθεί περαιτέρω η μοναδική ατμόσφαιρα, αρχιτεκτονική και παράδοση των περιοχών του Μανδρακίου, του Νιοχωρίου και της παραλίας του Έλλη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ιωάννης Χαλικιάς και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «το νέο μέλος του ομίλου μας θα γίνει ένα πολύ ωραίο στολίδι για το νησί μας».

Τα ακίνητα του ομίλου

Το ξενοδοχείο «Κάμειρος» είναι το τρίτο που προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου Ζώη. Το πρώτο πολύτιμο «πετράδι» αποτελεί το Island Boutique Hotel στην περιοχή του Έλλη (έναντι του Καζίνο Ρόδου), δυναμικότητας 18 δωματίων και κατηγορίας 5 κλειδιών.

Την περασμένη σεζόν προστέθηκε στα περιουσιακά στοιχεία του ομίλου και το Four Season Colorado Hotel στην Ακτή Σαχτούρη. Είναι δυναμικότητας 30 δωματίων και ανακαινίσθηκε επίσης πλήρως με συνέπεια να χαρακτηρίζεται πλέον ως 4στερο (από 2 αστέρων που ήταν πριν). Από φέτος μετονομάζεται σε Island Beach Hotel.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στα τουριστικά ακίνητα του ομίλου ανήκει και το Island Elli Beach Apartments, στην περιοχή του Έλλη. Αποτελείται από επτά διαμερίσματα φιλοξενίας επισκεπτών, με την προοπτική στο άμεσο μέλλον να αυξηθούν στα δέκα.
realvoice995

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *