ροή ειδήσεων

easyJet: Νέα σύνδεση με Ρόδο από το Μπέλφαστ



Ένα νέο δρομολόγιο προς τη Ρόδο από το αεροδρόμιο Belfast International θα προσφέρει αυτό το καλοκαίρι η easyJet, εγκαθιστώντας το όγδοο αεροσκάφος της, ένα Airbus A320, στον στόλο της στο βρετανικό αεροδρόμιο.
 

Παράλληλα, η αεροπορική εταιρία θα ξεκινήσει πτήσεις προς την Αττάλεια από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο.

Η easyJet ανακοίνωσε επίσης δύο νέα δρομολόγια εσωτερικού όλο τον χρόνο από το Belfast City, προς το Luton και το Manchester, τα οποία θα απογειωθούν για πρώτη φορά στις 26 Ιουνίου. Οι αναχωρήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η easyJet θα εγκαταστήσει επίσης ένα αεροσκάφος στο Belfast City κατά τη διάρκεια της νύχτας, από τον Ιούνιο, επιτρέποντας στην αεροπορική εταιρία πρωινή πτήση, στις 6 το πρωί, προς το Gatwick.

Ο χαμηλού κόστους αερομεταφορές διαθέτει 140.000 επιπλέον θέσεις προς πώληση από τα δύο αεροδρόμια του Μπέλφαστ.

Οι πρόσθετες θέσεις, που προηγουμένως εξυπηρετούνταν από την Flybe, θα “διατηρήσουν τη συνδεσιμότητα στο εσωτερικό και θα βοηθήσουν στην εξυπηρέτηση της ζήτησης για ταξίδια στο εσωτερικό”, δήλωσε ο αερομεταφορέας.

“Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να υποστηρίζουμε τη συνδεσιμότητα του Ηνωμένου Βασιλείου, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να επισκέπτονται φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να πραγματοποιούν επιχειρηματικές δραστηριότητες και να εξερευνούν καλύτερα ό,τι έχει να προσφέρει το Ηνωμένο Βασίλειο, γι’ αυτό και είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας ακόμη πιο άμεσες και εύχρηστες εσωτερικές συνδέσεις, οι οποίες γνωρίζουμε ότι θα αποδειχθούν δημοφιλείς τόσο για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους όσο και για αναψυχή, και όλα αυτά με εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές και φιλική εξυπηρέτηση”, είπε ο Ali Gayward, διευθυντής της easyJet στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Υπενθυμίζεται πως από τη Ρόδο ξεκίνησε τη φετινή τουριστική σεζόν η easyJet, με την πρώτη πτήση να προσγειώνεται το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 11:40 στο αεροδρόμιο “Διαγόρας” της Ρόδου, από το Λούτον της Βρετανίας, με 106 Βρετανούς τουρίστες, ενώ ακολούθησαν άλλες δύο πτήσεις της αεροπορικής εταιρίας μέσα στην ημέρα, από το Γκάτγουικ με 141 επιβάτες και από το Μάντσεστερ με άλλους 135 Βρετανούς επισκέπτες.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *