ροή ειδήσεων

“Είναι το Employer Branding μια λύση για όλους;” στον Τουρισμό

 

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου, συνεχίζοντας τις δράσεις του, διοργανώνει σεμινάριο την Παρασκευή 31/03 και ώρα 17:00 στο Ξενοδοχείο Semiramis, διαρκείας 3,5 ωρών με θέμα την διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και τίτλο “Είναι το Employer Branding μια λύση για όλους;” στον τουρισμό.
 

Ομιλητής ο κ. ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, Γενικός Διευθυντής της εταιρίας AA+Partners (www.training.gr) και Υπεύθυνος προγραμμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας του Αμερικανικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης (www.act.edu).

Όπως είναι γνωστό, υπάρχει παγκόσμιο πρόβλημα έλλειψης προσωπικού στον τουρισμό, κάτι που δεν αφήνει απέξω και τη χώρα μας!

Με το σεμινάριο αυτό ο κ. Αναστασίου θα προσπαθήσει να μεταφέρει στους συμμετέχοντες, πως μπορεί μια επιχείρηση να χτίσει ένα πραγματικό «καλό όνομα»,

πως θα βελτιώσει τις συνθήκες ΕΡΓΑΣΙΑΣ, πως θα προσελκύσει νέους εργαζόμενους, αλλά και το πιο σημαντικό, πως θα διατηρήσει τους υπάρχοντες υπαλλήλους – στελέχη στην επιχείρηση του.

Το σεμινάριο έρχεται να δώσει μια ολοκληρωμένη λύση, οργανώνοντας την επιχειρηματική υπόσταση, ώστε να ξεχωρίσει μεταξύ των επιχειρήσεων.

Απευθύνεται στα διευθυντικά στελέχη των τουριστικών επιχειρήσεων και προϊστάμενους τμημάτων όπως Maitre, Chef, προϊστάμενους υποδοχής, ορόφων κλπ. Το ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ είναι δωρεάν για τα μέλη του ΣΔΞΔ με δήλωση συμμετοχής στο mail michalis.xezonakis@outlook.com, ενώ τα μη μέλη είναι ευπρόσδεκτα με συμβολικό κόστος 20€ για κάλυψη μέρους των εξόδων.
money-tourism

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *