ροή ειδήσεων

Κίνα: Εκτελέστηκαν τpεις παιδoβiαστές – Προσέγγιζαν ανήλικες μέσω διαδικτύου, τις απήγαγαν και τις βiαζαν

  

 
Τρεις άνδρες που κρίθηκαν ένοχοι για βιασμό ανηλίκων εκτελέστηκαν στην Κίνα, όπως ανακοίνωσε το Ανώτατο Λαϊκό Δικαστήριο της χώρας.

Οι καταδικασθέντες προσέγγιζαν ανήλικα κορίτσια μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, έκλειναν ραντεβού και τα απήγαγαν για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Η πρώτη περίπτωση αφορά επιχειρηματία στην επαρχία Χουμπέι ο οποίος καταδικάστηκε για τον βιασμό επτά κοριτσιών, ηλικία 6 έως 14 ετών, από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι τον Αύγουστο του 2019. Τέσσερα εξ αυτών βιάστηκαν κατ’ επανάληψη, ενώ δύο έφηβες έμειναν έγκυες και απέβαλαν.


Στην δεύτερη περίπτωση, παιδεραστής κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό πέντε κοριτσιών – συμπεριλαμβανομένων τριών ηλικίας μικρότερης των 14 ετών – και για παρενόχληση άλλων 14 ανηλίκων, από τα τέλη του 2017 μέχρι τον Ιανουάριο του 2019 στην επαρχία Σαντόνγκ. Σύμφωνα με τη δικογραφία, κατάφερνε να πείσει τα θύματα να του στείλουν άσεμνες φωτογραφίες και στη συνέχεια τα εκβίαζε ότι θα τις δημοσιοποιούσε εάν αρνούνταν τη συνεύρεση μαζί του.


Η τρίτη περίπτωση αφορούσε κάτοικο της Χενάν, ο οποίος καταδικάστηκε επίσης για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών από τον Οκτώβριο του 2017 μέχρι τον Αύγουστο του 2018. Προσέγγιζε τα θύματά του μέσω εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων, αποσπούσε άσεμνες φωτογραφίες τους και τα εκβίαζε για να τα εκμεταλλευτεί σεξουαλικά. Σύμφωνα με τη δικογραφία, βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς.


Στην ανακοίνωση του Ανωτάτου Λαϊκού Δικαστηρίου της Κίνας υπογραμμίζεται ότι η εκτέλεση των τριών βιαστών καταδεικνύει την αποφασιστικότητα των αρχών για την προστασία των ανηλίκων, ενώ απευθύνεται έκκληση σε γονείς και εκπαιδευτικούς να επιβλέπουν την πλοήγηση των παιδιών στο διαδίκτυο.

tilestwra.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/5/23 10:50

    Εδώ τους στέλνουν σε πανεπιστήμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/5/23 14:01

    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ. ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΟΎΝ Ε ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΟΥΚΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *