ροή ειδήσεων

Κλοπές στη Ρόδο



Την 30-05-2023 εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών και συγκεκριμένα α) από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου συνελήφθη ένας 46χρονος ημεδαπός γιατί αφαίρεσε από supermarket αλκοολούχα ποτά αξίας 116€ και επίσης διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούσε κλεμμένο δίκυκλο μοτοποδήλατο. β) από το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου αλλοδαπού ο οποίος την 16-01-2023 παραβίασε αποθηκευτικό χώρο και αφαίρεσε ηλεκτρικές συσκευές-εργαλεία.
Δύο αθίγγανοι έκλεψαν την σύνταξη 91χρονου στην Απολακκιά

Δικογραφία εις βάρος μιας 34χρονης κι ενός 29χρονου, αθιγγάνων, σχημάτισαν χθες οι αστυνομικοί του Α.Τ. Νότιας Ρόδου για κλοπή κατά συναυτουργία την 29η Μαΐου 2023 στην Απολακκιά.
Ειδικότερα, στον ανωτέρω τόπο και χρόνο, οι δύο δράστες αφού σταμάτησαν με φορτηγό αυτοκίνητο χρώματος μπορντώ πλησίον ενός 91χρονου κατοίκου της Απολακκιάς η πρώτη αποβιβάστηκε από το όχημα κι αφού τον αγκάλιασε του αφαίρεσε από την δεξιά τσέπη το χρηματικό ποσό των 995 ευρώ το οποίο είχε παραλάβει από το ταχυδρομείο για την σύνταξή του δύο μηνών. Οι δράστες αμέσως αποχώρησαν από το σημείο με το προαναφερθέν όχημα.
Η πράξη έγινε αντιληπτή από έναν 72χρονο ημεδαπό, γαμπρό του θύματος, ο οποίος τους αναζήτησε με το όχημά του και τους εντόπισε στην περιοχή Καταραμένο, να είναι σταματημένοι στη μέση του δρόμου και να μετράνε τα χρήματα.
Οι δράστες στην θέα του ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.
Ενεργείται προανάκριση από την Υπηρεσία.
 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *