ροή ειδήσεων

Ρόδος: Βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες στιγμές του τουρίστα που “χτυπήθηκε” από κεραυνό




H DailyMail δημοσιεύει βίντεο ντοκουμέντο με τον 26χρονο Βρετανό να γελάει και να αστειεύεται λίγο πριν χτυπηθεί από κεραυνό σε παραλία της Ρόδου.

Στο βίντεο ο 26χρονος Σκοτ φαίνεται να βγαίνει από τα νερά, χαρούμενος και ενθουσιασμένος κρατώντας στα χέρια ένα paddleboard, ενώ βρέχει καταρρακτωδώς. Λίγο αργότερα o άτυχος Βρετανός θα χάσει τη ζωή του από χτύπημα κεραυνού.

Το βίντεο έδωσε στην δημοσιότητα η οικογένεια του Σκοτ, η οποία τονίζει ότι ο 26χρονος χτυπήθηκε από τον κεραυνό ενώ βρισκόταν έξω από το νερό. «Ο Θεός αποφάσισε να τον πάρει κοντά του» δήλωσε η μητέρα του.

Οι γονείς του Σκοτ ανέφεραν πως «η καταιγίδα φαινόταν να έχει περάσει και το φως του ήλιου διαπερνούσε τα σύννεφα». «Δεν υπήρχε ένδειξη για κεραυνούς» πρόσθεσαν.

«Ζούμε στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια. Ήξερα και σεβόταν τη θάλασσα. Δεν ήταν κάποιος ανόητος τουρίστας που έπαιρνε μια σανίδα για να πάει κάπου επικίνδυνα. Γελούσε βγαίνοντας από το νερό. Ήταν στην στεριά. Δεν κινδύνευε. Δεν ανασύρθηκε από το νερό» ανέφερε ο πατέρας του Σκοτ.

«Βγήκαν από το νερό και ήταν τόσο χαρούμενοι. Γελούσαν και ζήτησαν από έναν φίλο να τραβήξει το βίντεο. Κατέβασαν τις σανίδες του και ο κεραυνός τον χτύπησε στο πίσω μέρος του λαιμού. Ο Σκοτ δεν είχε μεταλλικά αντικείμενα επάνω του, μόνο δύο μικρά σκουλαρίκια. Φαινόταν πως η καταιγίδα είχε περάσει, ο κίνδυνος είχε φύγει. Ήταν απλά ένα φρικτό ατύχημα. Δεν βρισκόταν επάνω στη σανίδα. Όταν ο Σκοτ έπεσε, έπεσε στο νερό. Ήταν πολύ βαρύς για να τον σηκώσει η Άννα και έτσι ένας Βραζιλιάνος ήρθε για να βοηθήσει. Ο γιος μου είχε βγει από τη θάλασσα και περνούσε τόσο όμορφα, αλλά ο Θεός αποφάσισε να τον πάρει. Τον χτύπησε κεραυνός μέσα σε μια στιγμή. Ήταν ένα τρομερό, θλιβερό πράγμα αυτό που συνέβη. Του είχα στείλει μήνυμα να μην ξαναμπεί στη θάλασσα και του είπα ότι ερχόταν καταιγίδα, ώστε να είναι ενήμερος» πρόσθεσε η μητέρα του.

Δείτε το βίντεο με τον 26χρονο τουρίστα λίγο πριν την τραγωδία


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *