ροή ειδήσεων

Νέα Δημοκρατία: Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο κατά της υποψηφιότητας Κασιδιάρη στις εκλογές



Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος, «η Νέα Δημοκρατία, ως κυβέρνηση, ήταν εκείνη που πρωτοστάτησε στη νομοθέτηση κανόνων που εμποδίζουν εγκληματικές οργανώσεις να μπουν στη Βουλή με τον μανδύα πολιτικού κόμματος».



Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε σήμερα στον Άρειο Πάγο υπόμνημα, υπογεγραμμένο από τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά της ανακήρυξης του συνδυασμού ανεξάρτητων υποψηφίων Κασιδιάρη, καθώς επίσης και κάθε άλλου συνδυασμού στον οποίο ο ίδιος είναι πραγματικός αρχηγός.



Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος, «η Νέα Δημοκρατία, ως κυβέρνηση, ήταν εκείνη που πρωτοστάτησε στη νομοθέτηση κανόνων που εμποδίζουν εγκληματικές οργανώσεις να μπουν στη Βουλή με τον μανδύα πολιτικού κόμματος. Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καταψήφισε τη σχετική απαγόρευση, δεν κατέθεσε υπόμνημα κατά της ανακήρυξης του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές της 21ης Μαΐου και δεν έχει ακόμη καταθέσει σχετικό υπόμνημα ενόψει των προσεχών εκλογών, η Νέα Δημοκρατία, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό, δεσμεύεται ότι θα βρίσκεται πάντοτε στην πρώτη γραμμή του αγώνα υπέρ της Δημοκρατίας», καταλήγει η ανακοίνωση. 


Επισυνάπτεται αντίγραφο του υπομνήματος της Ν.Δ. που κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο και το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής κατέθεσε στο Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου υπόμνημα για να εμποδίσει τη νέα απόπειρα Κασιδιάρη να κατέλθει στις εκλογές και να εισέλθει στο ελληνικό κοινοβούλιο.



Οπως έγραφε πριν από λίγες μέρες η «Κ», ο έγκλειστος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης προσπαθεί με νέο εκλογικό μανδύα να περάσει τον έλεγχο νομιμότητας που θα διενεργήσει από μηδενική βάση ο Αρειος Πάγος για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

 

Ο Ηλίας Kασιδιάρης με δήλωσή του είχε κάνει γνωστό ότι προτίθεται να κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών με τον συνασπισμό ανεξάρτητων υποψηφίων υπό την επωνυμία «Ελληνες».
kathimerini

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *