ροή ειδήσεων

Δημοσίευμα της Daily Mail αποθεώνει φθηνές Ελληνικές παραλίες


 

Ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον δημοσίευμα της Daily Mail συμπεριλαμβάνει και τις ελληνικές παραλίες. Συγκεκριμένα η δημοφιλής ιστοσελίδα του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρει ότι με πολύ λίγα χρήματα μπορεί κάποιος να ταξιδέψει σε γνωστούς προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό από τη Μεγάλη Βρετανία.

Όπως τονίζει το δημοσιίευμα μάλιστα “Ο παράδεισος μπορεί να είναι πιο κοντά και πιο οικονομικός απ’ ότι νόμιζαν οι Βρετανοί με πτήσεις σε μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης.
Σε αυτή τη λίστα είναι αρκετοί προορισμοί και στη χώρα μας με το Ναυάγιο παρόλο που τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι προσβάσιμο να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα, ενώ υπάρχουν προορισμοί από Κέρκυρα και Κεφαλονιά, όπως και από Ρόδο,Κρήτη και άλλες περιοχες.

Για το Ναυάγιο της Ζακύνθου η Daily Mail αναφέρει: “Αυτό το καταπληκτικό λιμάνι είναι σε μια δημοφιλή γωνία στης Ζακύνθου. Η παραλία είναι προσβάσιμη μόνο με σκάφος και το ταξίδι χαρακτηρίζεται ως οικονομικά ανεκτό. Ο Norfolkgal71 έγραψε “Μας πήρε την ανάσα. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Βρήκαμε μια απευθείας πτήση της EasyJet με 38 λίρες (44 ευρώ) τον Σεπτέμβριο από το Μπρίστολ για τη Ζάκυνθο και από εκεί είναι 50 λεπτά μέχρι την παραλία.

Επίσης για την παραλία Πόρτο Τιμόνι στην Κέρκυρα η Daily Mail τονίζει: “Αυτή η φαντασμαγορική διπλή παραλία είναι διάσημη για τα καθαρά της νερά και το πράσινο. Ο κόλπος είναι προσβάσιμος με σκάφος ή πεζοδπορία από τον Αφιόνα. Οι χρήστες του Trip Advisor το βαθμολόγησαν με 4,7 στα 5 με ένα άτομο να σχολιάζει: “Ευχάριστη βόλτα, καταπληκτικά μέρη. Χρειάζεται να έχεις φυσική κατάσταση για να φτάσεις αλλά το θέαμα που θα αντικρίσεις το αξίζει. Βρήκαμε πτήση από το Μπέλφαστ στην Κέρκυρα 26 λίρες (30 ευρώ) και από το αεροδρόμιο είναι μια ώρα με το αυτοκίνητο.


Τέλος για την Κεφαλονιά και τη δημοφιλή παραλία του Μύρτου, το δημοσίευμα σχολιάζει: “Κρυμμένο μέσα στους γκρεμούς και κοιτάζοντας τα παραδεισένια νερά του κόλπου του Μύρτου αυτή η καταπληκτική παραλία έχει βραβευτεί από το TripAdvisor Travvellers Choice 2022. Βρήκαμε μια απευθείας πτήση της EasyJet για 27 λίρες (31 ευρώ) τον Αύγουστο από Εδιμβούργο προς Κεφαλονιά και με 45 λεπτά οδήγηση είσαι στην παραλία.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *