ροή ειδήσεων

Τα κοράκια των Funds είναι εδώ




Δεν πρόλαβε να σχολιάσει τη συμπεριφορά των Πολιτικών και των εισπρακτικών εταιρειών έναντι των δανειοληπτών και δεν πέρασαν παρά μερικές ώρες από την συνέντευξη του «άρχοντα» της Αθηναϊκής νύχτας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στην οποία μίλησε για τον τρόπο συμπεριφοράς των Funds απέναντι του και οι κρατικές αρχές αντέδρασαν.

Παρασκευή νωρίς το πρωί όταν ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας όπως κάνει κάθε μήνα εδώ και δέκα χρόνια, επειδή υφίστανται οικονομικές εκκρεμότητες, οι αστυνομικοί που γνωρίζουν που μένει και ξέρουν πώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα διαφυγής, τoν συλλαμβάνουν. Πριν λίγες μόνον ώρες έχει μιλήσει εκ βαθέων στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και στη «Ζούγκλα». Έχει μιλήσει για τη ζωή του, για τα προβλήματα του, έχει εκφράσει την απογοήτευση του για το κόμμα που ψηφίζει από τότε που θυμάται τον εαυτό του, την Νέα Δημοκρατία δηλαδή, έχει ομολογήσει το ανομολόγητο πώς είναι δηλαδή Βασιλοκομμουνιστής.






Οι αστυνομικοί της Γλυφάδας προφανώς κατόπιν εντολών τον συλλαμβάνουν για μία υπόθεση του 2019. Μία επιταγή 5000 ευρώ της Pepsi Cola. Μόνον που κάνουν λάθος. Το ποσόν έχει καταβληθεί το 2021. Η υπόθεση για την οποία συνελήφθη δεν υπάρχει. Δεν ισχύει. Τον κρατούν ωστόσο μία ολόκληρη νύκτα στο ΑΤ Γλυφάδας. Την επομένη, το Σάββατο, ομολογούν το λάθος. Τι και αν ο πολίτης συνελήφθη αδίκως. Τι και αν τον κράτησαν παρανόμως στο Αστυνομικό Τμήμα. Στην Ελλάδα ζούμε. Κάποιος έπρεπε να του τρίξει τα δόντια για όσα είπε και ξαναείπε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για τα Funds, τα κοράκια, την Νέα Δημοκρατία, τα κυκλώματα κλπ.

Τελικά τον άφησαν να γυρίσει στο σπίτι του το οποίο τα «κοράκια» το βγάζουν σε πλειστηριασμό. Βλέπετε τα funds δεν ξεδιψάνε με ρυθμίσεις και διακανονισμούς. Θέλουν αίμα.

Αμέσως μετά την περιπέτεια του και μόλις τον άφησαν από το ΑΤ Γλυφάδας ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μίλησε εκ νέου με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Για τα «κοράκια», για τα «funds», για τα δάνεια, για το πώς τα φέρνει η ζωή. Παρακολουθήστε αυτήν την νέα συνέντευξη και μείνετε συντονισμένοι. Γιατί αύριο κάποιος άλλος Αργύρης θα βρεθεί στην ίδια θέση και θα ψάχνει απεγνωσμένα για μία λύση.

zougla

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/6/23 06:37

    ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *