Αναγνώστης: Καλησπέρα σας.
Είμαι κάτοικος Νότιας Ρόδου και μητέρας 3 ανηλίκων παιδιών, τα 2 εκ των οποίων φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο Γενναδίου. Σήμερα ενημερωθήκαμε από την Διευθύντρια πως από αύριο το ΚΤΕΛ σταματάει το δρομολόγιο που μετέφερε τους μαθητές από και προς τα χωρια Απολακκια, Αρνιθα, Ίστριο, Προφυλια & Βατι, μέχρι νεοτέρας.
Σε επικοινωνία μου με την περιφέρεια ενημερωθηκα πως δεν συνέφερε το ΚΤΕΛ το συγκεκριμένο δρομολόγιο για αυτό και το σταμάτησε, ενώ θα συνεχίσει κανονικά το δρομολόγιο από και προς Ασκληπειο και Γεννάδι.
Οι μαθητές που μένουν σε αυτά τα χωρια είναι πολλοί, και αρκετοί γονείς δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο, με αποτέλεσμα πολλοί μαθητές να μην έχουν πρόσβαση στην υποχρεωτική βασική παιδεία. Είναι τραγικό εν έτη 2023 να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα.
Σας ζήτω την δημοσιοποίηση του θέματος καθώς για εμάς που ζούμε μονιμα στην περιοχή είναι πολύ σημαντικό. Επιλέξαμε να μείνουμε στα χωρια μας αλλά δυστυχώς το κράτος καθημερινά μας αποδεικνύει πως η επιλογή μας ήταν λάθος.
Είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείτε.
ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν εισχιει αυτό που λέτε δρομολόγια μαθητικά για την περιοχή γεινονται κανονικα
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαρακαλώ να βγείτε επώνυμα να μας πείτε ποια είστε γιατί έχουν γίνει πολλές αναδημοσιευσείς του συγκεκριμένου άρθρου και εδώ κάποιοι το διαψεύδουν.
ΑπάντησηΔιαγραφή