ροή ειδήσεων

1.250 ευρώ επίδομα για Εργαζομένους και Ανέργους του ΤουρισμούΣε μια τολμηρή πρωτοβουλία για την αναβάθμιση του τομέα του τουρισμού, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Anko θα συμμετέχει στο καινοτόμο πρόγραμμα κατάρτισης που αναμένεται από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ). Το δωρεάν πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί εξ αποστάσεως, σχεδιάστηκε για να ενισχύσει τόσο τους απασχολούμενους όσο και τους ανέργους, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις δυναμικές ανάγκες του τομέα του τουρισμού.

Κατακτώντας ευκαιρίες: Εκπαιδεύσου με το ΚΔΒΜ AnkoΚατάρτιση για Αριστεία: Οι συμμετέχοντες σε αυτό το μετασχηματιστικό πρόγραμμα θα έχουν 250 ώρες θεωρητικής εκπαίδευσης. Το ΚΔΒΜ Anko, ως πιστοποιημένος πάροχος εκπαίδευσης, θα διασφαλίσει όπως πάντα ότι κάθε εκπαιδευόμενος θα αποκτήσει πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες για να διαπρέψει στον τουριστικό τομέα.


Οικονομική Υποστήριξη για τη Μάθηση: Οι συμμετέχοντες θα είναι δικαιούχοι μιας εκπληκτικής οικονομικής ενίσχυσης έως και € 1.250, υπολογισμένη με βάση τη διάρκεια του προγράμματος (€ 5/ώρα).


Ποικίλες Ειδικότητες: Το πρόγραμμα καλύπτει μια σειρά ειδικοτήτων ουσιώδους σημασίας για την επιτυχία του τομέα του τουρισμού, όπως:

(α) Υπηρεσίες υποδοχής και ψηφιακές δεξιότητες

(β) Επισιτισμός και υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων

(γ) Μαγειρική και ζαχαροπλαστική τέχνη

(δ) Υπηρεσίες οροφοκομίας και περιβαλλοντική διαχείριση

(ε) Εμψυχωτής Τουριστικών Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής

(στ) Υπηρεσίες Λουτροθεραπείας/Θαλασσοθεραπείας – SPA

(ζ) Στέλεχος Τουριστικών ΓραφείωνΕπικοινωνήστε με το ΚΔΒΜ Anko: Για περαιτέρω πληροφορίες και για να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας για αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Anko ως ακολούθως:Για την Κω, Πάτμο και την Κάλυμνο

Ελ. Βενιζέλου 79, Κως

Τηλ. 2242026900

e-mail: kos@anko.edu.grΓια τη Ρόδο

Γ. Σεφέρη 78-80, Ρόδος

Τηλ. 2241401016 & 2241062488

e-mail: rhodes@anko.edu.grΩς ένας αξιόπιστος συνεργάτης αφοσιωμένος στην εκπαιδευτική αριστεία, η Anko βλέπει αυτό το νέο πρόγραμμα ως καταλύτη για θετική αλλαγή στον τομέα του τουρισμού. Αυτή η πρωτοβουλία, όχι μόνο εξοπλίζει τα άτομα με τις απαραίτητες δεξιότητες για την επιτυχία, αλλά ενισχύει επίσης την ανθεκτικότητα και τη δυναμικότητα ολόκληρου του τομέα.Ελάτε να συμμετάσχετε για ένα φωτεινότερο, πιο ενδυναμωμένο μέλλον στον κόσμο του τουρισμού.Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://anko.edu.gr/el/academy/subject/voucher-toyrismoy-ergazomenwn-anergwn/

aegeanews


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *