Ο γείτονας, στον οποίο ανήκουν τα σκυλιά, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου, όπου κρατείται
Επίθεση από τρεις σκύλους δέχθηκε στο σπίτι της, στη Νεοχωρούσα Ωραιοκάστρου, μια 50χρονη γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματά της από τα δαγκώματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., η άτυχη γυναίκα βγήκε στην αυλή του σπιτιού της για κάποιες εργασίες και, λίγο μετά τις 14:00, της επιτέθηκαν τρία σκυλιά, τα οποία πιθανόν διέφυγαν της προσοχής από το σπίτι γείτονά της.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο η γυναίκα είχε ήδη χάσει τη ζωή της από τα δαγκώματα.
Ο γείτονας, στον οποίο ανήκουν τα σκυλιά, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου, όπου κρατείται, ενώ για το τραγικό συμβάν θα σχηματιστεί δικογραφία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.