ροή ειδήσεων

«Για την οικογενειοκτονία μας δεν μιλά κανείς» λέει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

Η οικογένεια της αδικοχαμένης φοιτήτριας επιθυμεί με τα χρήματα από την αγωγή να δημιουργήσει ένα ίδρυμα για τις κακοποιημένες γυναίκες. 

 

Αγωγή αδικοπραξίας σε βάρος των δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη, κατέθεσε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου η οικογένεια της νεαρής φοιτήτριας που βιάστηκε και δολοφονήθηκε στη Ρόδο. Στην αγωγή, η οικογένεια ζητά από τους δολοφόνους το ποσό των 980.000 ευρώ.


Η οικογένεια της αδικοχαμένης φοιτήτριας επιθυμεί με τα χρήματα από την αγωγή να δημιουργήσει ένα ίδρυμα για τις κακοποιημένες γυναίκες. «Αυτό είναι το όνειρό μου από την πρώτη στιγμή, να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα "καμία άλλη Ελένη" αλλά δυστυχώς με αυτές τις φρικτές δολοφονίες λέω "πότε θα ξυπνήσουμε και δεν θα ακούμε τέτοια φρικαλέα πράγματα, να δολοφονούν τις μάνες των παιδιών τους, τις συντρόφους, τις φίλες», είπε η Κούλα Αρμουτίδου.

«Στη δικιά μας την περίπτωση μία βόλτα, πήγανε να φάνε σουβλάκια και έγινε η πιο φρικτή δολοφονία όλων των εποχών. Εξουθένωσαν το παιδί σωματικά, ψυχικά, πολτοποίησαν, στραγγάλισαν, βίασαν. Τόσο μένος, τόση κακία, γιατί; Γιατί θίγεται ο εγωισμός; Εγωισμό να δείξουν σε άλλα επίπεδα οι άνδρες», ανέφερε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.
 

«Αυτά τα χρήματα είναι ποτισμένα με το αίμα του παιδιού μου»

«Για τη δική μου οικογενειοκτονία δεν πληρώνει κανείς, ούτε οι γονείς του δολοφόνου, ούτε το ανάλγητο κράτος κοιτάει τις οικογένειες των θυμάτων», τόνισε η κ. Αρμουτίδου και είπε πως όποιο ποσό εκδικαστεί θα δοθεί για τη δημιουργία ιδρύματος και τα χρήματα «δεν τα καταδέχομαι σαν Αρμουτίδου Κούλα, σαν μάνα της Ελένης. Τι να τα κάνω; Να τα φάω; Αυτά είναι ποτισμένα με το αίμα του παιδιού μου».

«Πέντε χρόνια η Ελένη δεν έχει έρθει στα όνειρά μου. Τη θυμάμαι όπως ήτανε. Έρχεται αυτή η εικόνα, τέλη Αυγούστου που την αποχαιρετίσαμε στο λιμάνι του Πειραιά και έβγαλε την τελευταία φωτογραφία με τον Πέτρο. Αυτή την εικόνα έχω και πως έσερνε την βαλίτσα με τις ροδίτσες της και μας χαιρετούσε», είπε συγκινημένη η κ. Αρμουτίδου.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *