ροή ειδήσεων

Όλη η Ελλάδα υποκλίνεται στην Κάρπαθο: Ενώθηκαν και όλοι μαζί έσωσαν δύο γαϊδουράκια από ερημική παραλία του νησιούΤα δύο γαϊδουράκια μεταφέρθηκαν στην επιφάνεια από τους διασώστες και όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και φωνές. Στον παράδεισο της βόρειας Καρπάθου, μια έκρηξη ανθρώπινου αλτρουισμού έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ενός ηλιόλουστου απογεύματος. Με κάθε διαθέσιμο μέσο και ανθρώπινη δύναμη, διασώθηκαν δύο πολύτιμες ζωές, δύο γαϊδουριών δια… θαλάσσης, σε μια αξέχαστη προσπάθεια διάσωσης.
 

Κάρπαθος: Διάσωση διά θαλάσσης για δύο γαϊδουράκια

Οι πυροσβέστες, οι άνδρες του λιμενικού, και εθελοντές συνεργάστηκαν , αναλαμβάνοντας την αποστολή να απεγκλωβίσουν τα δύο ζώα που είχαν κολλήσει σε μια απόκρημνη παραλία εντός της προστατευόμενης περιοχής Natura 2000. Με κινητήρια δύναμη το ανθρώπινο αλτρουισμό, κατάφεραν να τα μεταφέρουν σε ασφαλές θέση, όπου αγκάλιασαν τη ζωή ξανά.

Στην εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια συνέδραμε ιδιωτικό σκάφος για τη μεταφορά τους. Με μεγάλη προσοχή τα ζώα τραβήχτηκαν στην παρακείμενη προσβάσιμη παραλία «Βανάντα» και οι πυροσβέστες τους φόρεσαν σωσίβια.

Ήταν μια πραγματικά δύσκολη και συνάμα πρωτόγνωρη επιχείρηση τόσο για τους άνδρες του λιμενικού, του πυροσβεστικού κλιμακίου, του φορέα διαχείρισης, αλλά και των εθελοντών, οι οποίοι με ιδιαίτερη ευαισθησία και προσοχή κατάφεραν να μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο τα δύο ζώα.

Επικεφαλής της προσπάθειας της πυροσβεστικής ήταν ο αξιωματικός Νικόλαος Παραγυιός.

Οι πρωταγωνιστές αυτής της απίστευτης διάσωσης σας προσκαλούν να δείτε το βίντεο και να μοιραστείτε αυτήν την εξαιρετική εμπειρία μαζί τους.
 

Δείτε το βίντεο:

 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *