ροή ειδήσεων

Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!Την ώρα που κάποιοι επενδύουν εμμονικά στον διχασμό, εμείς προχωράμε μπροστά όπως υποσχεθήκαμε. Παράγοντας έργο και υλοποιώντας τον σχεδιασμό μας για μια σύγχρονη, ανθρώπινη και φιλική στους κατοίκους και στους επισκέπτες, Ρόδο.
Οσα εμπόδια κι αν προσπαθούν να μας θέσουν, εμείς παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας πως δεν θα αφήσουμε ούτε μια μέρα της δημοτικής μας θητείας να πάει χαμένη.
Η επέκταση του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας στους πρώτους κιόλας μήνες της θητείας μας, είναι η απάντησή μας σε όσους διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα για να εξυπηρετήσουν την μικροπολιτική τους ατζέντα.
Η ομάδα μας Κολοσσός H Hotels θα έχει ένα γήπεδο αντάξιο της πορείας της και η Ρόδος θα μπορεί να φιλοξενεί επίσημες ευρωπαϊκές αθλητικές διοργανώσεις ως ασφαλής και φιλόξενος προορισμός!
Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή! Ηταν ένα δίκαιο αίτημα των παικτών, των παραγόντων, των φιλάθλων αλλά και της ροδιακής κοινωνίας.
Ως Δημοτική Αρχή έχουμε θέσει ψηλά στις προτεραιότητές μας τα έργα αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών αλλά και της δημιουργίας νέων, με έναν προγραμματισμό πενταετίας.
Στόχος μας είναι να φέρουμε τα παιδιά μας, στην πόλη και στα χωριά, κοντά στον αθλητισμό, να ενισχύσουμε τις Ακαδημίες και να υποστηρίξουμε το έργο τους.
Στεκόμαστε δίπλα στα αθλητικά σωματεία και στους συλλόγους της Ρόδου, καταγράφουμε τα αιτήματά τους και ακούμε τις ιδέες τους για να ενισχύσουμε τις δράσεις τους και τον σκοπό που υπηρετούν.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *