ροή ειδήσεων

Από χρεωμένος φοιτητής έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε 9 χρόνια - Το κόλπο με τα 5.000 δολάρια στην άκρη

Πώς κατάφερε από υπερχρεωμένος φοιτητής να γίνει εκατομμυριούχος μέσα σε λίγο χρόνο. Το «μυστικό» με τα 5.000 στην άκρη.




Ένας ειδικός στα οικονομικά μοιράστηκε το απλό αλλά σωτήριο κόλπο που, όπως λέει, τον μετέτρεψε από υπερχρεωμένο φοιτητή σε εκατομμυριούχο. Ο 32χρονος Brennan Schlagbaum, από το Τέξας πιστεύει πως οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει πλούσιος, μόνο με μία «αλλαγή νοοτροπίας».

Όπως γράφει η Sun, παρά τις οικονομίες που είχε συγκεντρώσει με κόπο ως έφηβος, το φοιτητικό του δάνειο τον άφησε με ένα δυσθεώρητο χρέος που έμοιαζε απροσπέλαστο.


Αλλά όλα άλλαξαν όταν στα 23 χρόνια του αποφάσισε να αλλάξει τη νοοτροπία του για τα χρήματα, και μέσα σε λίγα χρόνια έγινε εκατομμυριούχος, όλα αυτά ενώ έκανε οικογένεια.

Πώς πλούτισε σε χρόνο ρεκόρ

Με ένα βίντεο στο Youtube, ο Brennan εξήγησε ότι βλέποντας τους γονείς του να τα βγάζουν πέρα μετά βίας μεγαλώνοντας, ορκίστηκε να αποταμιεύει τακτικά με το που άρχισε να δουλεύει.

Αλλά όταν αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο το 2015, οι αποταμιεύσεις του είχαν εξανεμιστεί, αφήνοντάς του ένα χρέος 8.000 δολαρίων. Η νοοτροπία του όμως άλλαξε αφού βρήκε μια θέση ως οικονομικός αναλυτής για διάφορες εταιρείες, τότε ήταν ξεκάθαρο πού έκανε λάθος.

Σύμφωνα με τον Brennan, οι περισσότεροι άνθρωποι επικεντρώνονται στην εξοικονόμηση των χρημάτων τους, αλλά στην πραγματικότητα θα έπρεπε να τα επενδύσουν .

«Όταν μεγάλωνα, εξοικονομούσα χρήματα για να χτίσω πλούτο, αλλά δεν ήξερα πραγματικά τι ήταν ο πλούτος», εξήγησε. Παρά την μεγάλη περιουσία του, ο Brennan είπε ότι αφήνει το πολύ 5.000 δολάρια στον τραπεζικό του λογαριασμό ανά πάσα στιγμή, και επενδύει τα υπόλοιπα.


«Αν παίζετε χρήματα στο χρηματιστήριο με τον ίδιο τρόπο που το κάνω εγώ, θα δείτε και ανάλογες απολαβές», πρόσθεσε ο γκουρού του χρήματος.

Έτσι, μέσα σε μόλις 9 χρόνια κατάφερε όχι μόνο να σβήσει τα χρέη του, αλλά να γίνει και εκατομμυριούχος. Βέβαια, όλα αυτά ενέχουν μεγάλο ρίσκο και δεν θα πρέπει κάποιος να ακολουθήσει αυτή την τακτική χωρίς συμβουλές από διαπιστευμένους οικονομολόγους και προσωπική έρευνα.

 

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/5/24 13:06

    Μας κορόιδεψε μια φορά ο γαμημένος Σημίτης και η παρέα του...κάναμε το λάθος και τους πιστέψαμε μια φορά. Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *