ροή ειδήσεων

Για εμπάθεια και εκδικητική συμπεριφορά καταγγέλλεται ο διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου



Σε σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του Διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου, Σταύρου Τσαντή, προέβη σήμερα -μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου- ο γιατρός και Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων, Αριστείδης Καϊκης. Τον κατηγόρησε για εμπάθεια και για εκδικητική συμπεριφορά έναντι υπαλλήλων του Νοσοκομείου, που θεωρεί ότι αμαυρώνουν το όνομα της διοίκησης.

Κατήγγειλε δε, ότι υπάρχουν εκδικητικές μετακινήσεις εντός του Νοσοκομείου, σημειώνοντας ότι οι εργαζόμενοι είναι τρομοκρατημένοι.



«Δεν είναι δυνατόν να μετακινείς προσωπικό με τυπικά και ουσιαστικά προσόντα σε θέσεις που δεν απαιτούν καμία εξειδίκευση, επειδή έχεις προσωπικά θέματα, χωρίς καμία εισήγηση προϊσταμένου» ανέφερε, σημειώνοντας ότι ο διοικητής μετατρέπει τα διοικητικά προβλήματα σε προσωπικά ζητήματα.

Ο κ. Καϊκης αποκάλυψε επίσης, ότι ακόμα και ως σωματείο δέχθηκαν από τη διοίκηση μεγάλες πιέσεις να αποσύρουν ή να αλλάξουν ανακοίνωσή τους, αναφορικά με τη δίωξη του εργαζομένου που ανάρτησε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών απόφαση του υπουργείου Υγείας για την επί πληρωμή είσοδο, καταγγέλλοντας ότι απειλήθηκαν πως ο λόγος που θα απολυθεί ο συνάδελφος τους είναι η ανακοίνωση του σωματείου σε βάρος της διοίκησης.

Περικοπές εφημεριών

Σ’ ότι αφορά στην απόφαση της 2ης ΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου) να περικόψει τις αμοιβές από τις εφημερίες των γιατρών, ο κ. Καϊκης ανέφερε ότι αντί να ψηφιστούν κίνητρα οικονομικά και επιστημονικά για να προσελκύσουν γιατρούς στα νοσοκομεία, ειδικά στα νησιά, ψηφίζονται αντικίνητρα.

«Η απόφαση της 2ης ΥΠΕ είναι αποτρεπτικό μήνυμα προς τους γιατρούς που ίσως επιθυμούσαν να εργαστούν στις νησιωτικές περιοχές», επισήμανε.

Σημείωσε δε ότι πρόκειται για υπερβάλλουσες εφημερίες, διευκρινίζοντας ότι είναι εφημερίες που ξεπερνούν το όριο που θεωρείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις κοινοτικές οδηγίες ασφαλές για τους γιατρούς, άρα και τους ασθενείς τους.


ertnews.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/5/24 19:13

    Να πάρει δρόμο και να φύγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/5/24 22:21

    Ένας κακομοίρης είναι και αυτός που του δώσανε μία καρέκλα και έγινε κάποιος. Και ως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, πήραν τα μυαλά του (όχι ότι έχει μυαλό, από ευγένεια) αέρα. Ενώ το νοσοκομείο καταρρέει, ασχολείται με ... Τέλος πάντων. Θα φύγει και αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/5/24 17:56

    ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛ@ Κ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *