ροή ειδήσεων

Γιατί η Κως είναι το πιο ηλιόλουστο μέρος στην Ευρώπη




Η Κώς είναι το τρίτο σε μέγεθος νησί των Δωδεκανήσων, ενώ αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς

Τον τίτλο του πιο ηλιόλουστου μέρους στην Ευρώπη έχει κερδίσει επάξια η Κως, με τη μέση θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τη Daily Express το νησί των Δωδεκανήσων τον Μάιο είχε ηλιοφάνεια 11 ώρες την ημέρα, έτσι, το 101 Holidays το ανακήρυξε «το πιο ηλιόλουστο μέρος στον κόσμο».


Με 37.000 μόνιμους κατοίκους, η Κως είναι το τρίτο σε μέγεθος νησί των Δωδεκανήσων, ενώ αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες, κυρίως από την Βρετανία.

Είναι η γενέτειρα του Ιπποκράτη, πατέρα της ιατρικής, ενώ μοιάζει με υπαίθριο μουσείο, εξαιτίας των αρχαιοτήτων που υπάρχουν εκεί.

Κατοικείται από την αρχαιότητα και έχει διαμορφωθεί από πολλούς ξένους πολιτισμούς ανά τους αιώνες, ενώ είναι προορισμός που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και προτιμήσεις, αφού το επισκέπτονται οικογένειες, παρέες φίλων και ζευγάρια.


Newsbomb.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *