ροή ειδήσεων

Ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα



Άστατος αναμένεται ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο σε όλη τη χώρα σύμφωνα με το Meteo.

Αναλυτικότερα όπως αναφέρει και στην πρόβλεψή του το Meteo, το Μεγάλο Σάββατο αναμένεται κακοκαιρία στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Μάλιστα στα ηπειρωτικά υπάρχει και πιθανότητα τοπικών χαλαζοπτώσεων. Θα πνέουν ενισχυμένοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων ενώ θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Αναλυτικότερα, τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Παράλληλα στα ηπειρωτικά είναι πιθανό να εκδηλωθούν παροδικές χαλαζοπτώσεις, ενώ μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 8 έως 22 με 23 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου και στη Θεσσαλία από 8 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 με 25 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 13 έως 19-21 βαθμούς Κελσίου και τέλος στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 22-23 βαθμούς Κελσίου.

Σε όλη τη χώρα θα επικρατήσουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-6 μποφόρ και πιθανόν στο Νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με τις περιοχές όπου θα εντοπίζονται οι πιο ενισχυμένοι άνεμοι να είναι το Βόρειο Ιόνιο, το Νότιο Αιγαίο και ο Κορινθιακός.
Ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο στην Αττική

Σύμφωνα με το Meteo, το Μεγάλο Σάββατο στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες μέσα στη μέρα θα αυξηθούν και είναι αρκετά πιθανό να εκδηλωθούν παροδικές βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και κατά περιόδους τοπικά 6 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη

Τέλος, στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις, με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ και ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *